| Beibii a întrebat:

Credeti ca va veni sfarsitul lumii?raised eyebrows

28 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Da maine la 12 fix, cere ultima dorinta.

| AvalohisAlin a răspuns:

Un lucru e cert:sfarsitul lumii va fi, va veni candva, nimeni nu stie cand, dar va veni.Pentru ca orice inceput are si un sfarsit.Eu cred ca nimeni nu poate prevede un eveniment atat de mare si insemnat precum sfarsitul lumii, nu exista printre oameni o asemenea putere.Doar Creatorul, Dumnezeu stie cand se va intampla asemenea evenimente majore.In Sf.Scriptura scrie ca numai Dumnezeu Tatal stie cand va veni apocalipsa si ziua aia va veni ca un fulger, nu va sti nimeni decat El, pe multi ii va lua in surprindere.Deci nicidecum nu e la o data fixa vazuta doar de oameni.Stai linistit. Ce se poate intampla in 2012 sunt cateva schimbari in domeniul climatic, astronomic, geografic etc dar nicidecum moartea noastra.Numai bine

| cristi202 a răspuns:

Tinind cont ca la un moment dat Soarele va exploda (face parte din viata oricarei stele acest lucru) si va arde pamintul cu tot ce e pe el, cu siguranta va fi un sfirsit. Singura problema e cind va fi.

| danut a răspuns:

Absolut, sunt mai multe sfarsituri, al fiecarui individ atunci cand moare, sfarsitul civilizatiei umane de pe pamant, la revenirea lui Hristos si sfarsitul planetei peste cca una mie si ceva de ani cand va fi Judecata Finala. Atunci aceasta planeta, tot sistemul nostru planetar va arde. Totusi pamantul va fi refacut dupa aceste evenimente pentru a deveni capitala universului (vezi Biblia).

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, acum cand viata este atat de frumoasa. Si daca va veni vreodata, noi ce putem face?

| CobraLeon a răspuns:

Se pare ca Nostradamus s-a razgandit! Nu mai vrea sfarsitul lumi in 2012 :)), l-a anulat pentru anul 2016!
La anul ne uitam la filmul intitulat 2016 :), pff nu vedeti ca astia anuleaza sfarsitul lumii mereu? Sfarsitul va veni cand va ve-ti astepta mai putin.

A! era sa uit de link http://stirileprotv.ro/......lumea.html

| laurentiu a răspuns:

Oui

vous tres peur?

| Radioactive a răspuns:

Ce intrebare stupida

| ioana1704 a răspuns:

Sfarsitul lumii nu! Poate sfarsitul omenirii da, daca mergem spre autodistrugere!

| dannyella15 a răspuns:

Daa, cu siguranta ca se va intampla ceva, dar nu se stie cand.Cu siguranta ca nu in 2012, presupusii oameni de stiinta dau pur si simplu cu banul:1995, 2000, 2006, 2012... O simpla bomba atomica ar distruge intreaga planeta, si acum e atat de simplu ca Iran sau Irak sa o arunce...

| muzicalBoX a răspuns:

Pana la urma totii avem un sfarsit.

| Eu0909 a răspuns:

Pai. orice inceput are si un sfarsit, o sa vina, dar n-o sa mai existam noi pe etunci, sau poate ne mai reincarnam.

| jvEcu a răspuns:

Cat timp traiesc, nu!

| britneyss a răspuns:

Sfarsitul lumii nu va veni niciodata chiar daca moare si ultimul om de pe planeta, ramasitele noastre pot fi clonate peste mi de ani de civilizatii care ne vor gasi relicvele. Facem parte dintr un experiment. Suntem o lume imperfecta intr un univers perfect. Sfarsitul e relativ gandindu ne ca deja se vorbeste de lumi paralele demonstrate, sfarsitul carei lumi, cine mai stie care, povestea poate fi lunga

| Digital112 a răspuns:

Fugi am de aici ca nu vine nici un sfarsit

| morenaRox a răspuns:

Nu trebuie sa ne gandim la asta acum, ci sa ne bucuram de iarna, de ce este frumoswinking La multi ani de ziua Romaniei!

| mihaela0205 a răspuns:

Nu.

| alexaioana18 a răspuns:

Normal ca va veni, dar numai Dumnezeu decide cand, nu incapabilii astia care zic ei ca se numesc"oameni de stiinta"pai ce oameni de stiinta? Poate unii foarte mincinosi! Succes mai departe in legatura cu raspunsurile!

| diAAAa a răspuns:

Ca vine sau nu vine, asta noi nu avem de unde sa stim. Oricum, prea curand nu vine nici un sfarsit stai linistita.Nu in 2012 cum zic "oamenii de stiinta", gata, daca se incheie calendarul mayas inseamna ca dispare existenta umana? Nu.Fiecare civilizatie de genul avea un asemenea calendar, care, intr-un final se incheia la o data anume, cum si calendarul musulman se incheie in 2054, si? asta inseamna ca murim atunci? Oricum, odata si odata un sfarsit va veni, problema trebuie sa ne-o punem in felul urmator:Va straluci Soarele la infinit?
Soarele s-a nascut o data cu restul Sistemului Solar, in urma cu aprox. 5. 000 milioane de ani.De atunci el straluceste incontinuu. Iar in alte 5. 000 de milioane de ani Soarele se va umfla, devenind din ce in ce mai fierbinte, oceanele de pe Pamant se vor evapora, iar abia atunci viata va disparea.In timp ce Soarele va deveni mai mare, mai fierbinte si mai rosu, Pamantul va fi parjolit si transformat in cenusa.In timp, poate fi inghitit de straturi exterioare ale Soarelui.Treptat,Soarele rosu gigantic va incepe din nou sa se comprime.In final, va deveni o stea alba pitica, avand aprox. dimensiunile Pamantului!
Asa ca, pana trec acesti 5. 000 de milioane de ani, sa ne bucuram de viata si sa lasam prostiile auzite la T. V in legatura cu sfarsitul lumii, pentru ca oricand ar venii, noi no sa stim asta!
Sper ca te-am ajutat.

| PastilăBă a răspuns:

Astha e cea mai mare tampenielaughing


nu stie si nici nu va sti nimeni cand vine sf lumiilaughing

mai sunt niste retardati care se cred cine stie cine si zic ca vine sf lumiilaughing

doar D`zeu stie cand va veni sf lumii...si el decidetongue

| Roxi_7263 a răspuns:

Pai odata va veni. dar nu stie nimeni cand. doar d. zeu

| Fan7a a răspuns:

Poate veni si in momentul acesta cand citesti tu asta! nu se stie si nu se va sti...

Răspuns utilizator avertizat
| roxana235 a răspuns:

Nu adica va veni da nu acum traieste iubete lasa sfar lumi

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sa spus ca va fi in 2012 sau peste cateva luni dar nu cred ca va fi

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Of. a mia oara cand se pune intrebarea asta! http://www.tpu.ro/conversatii/este-adevarat-ca-in-2012-e-sfarsitu-lumii/ http://www.tpu.ro/......-aproape/. Succes

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ia giceste? cred sau nu cred?

| berrtoluci a răspuns:

Hola BEIBII, daca esti intereata de aceasta intrebare, inseamna ca i-ti place sa traiesti, dar cum pe planeta aceasta toate sunt posibile, tu si eu oricand putem sa avem un accident si trecem in nefiinta.Aceasta mi-se pare mult mai grav.Comform BIBLIEI si crezului nostru Creatorul nostru va veni iarasi cu slava si marire.Mai credem de asemenea ca daca Dumnezeu l-a inviat pe IISUS ne-va invia si pe noi.Intrebarea este ne-vom bucura s-au ne-vom ingrozii la intalnirea cu aceste evenimente cosmice? Pentru ca atunci pentru unii va veni sfarsitul lumii, iar pentru altii inceputul lumii, vesnicia, eternitatea.Parerea mea personala e ca, dupa cum se desfasoara evenimentele ca viteza dar si ca amploare in crize fara solutiesi foarte multa violenta, omenirea insasi isi pregateste finalul.Natura cred ca este ce-l mai bun exemplu, nu? In concluzie, cred ca sunt mai multe motive sa credem ca orice inceput are si un sfarsit, si nu foarte departe. Poate nu ne-vom cunoaste niciodata dar, prin acest mesaj i-ti doresc viata vesnica si ne-vom saluta ACOLO sigur.Pentru mai multe informatii, CITESTE BIBLIA ( cel putin evanghelia lui IOAN ) Hasta luego.

Întrebări similare