|

Credeti in fenomenul OZN,care s-a intensificat ca popularitate in ultimii zeci de ani,dar si ca credibilitate?

De ceva timp am abordat mai serios subiectul, iar primele concluzii care mi-au venit in minte sunt :

1.Acesti extraterestrii care au avut o tehnologie suficient de avansata sa ajunga la noi (este evident ca au calatorit enorm,din moment ce nu exista altii pe Marte sau pe alte planete departate descoperite cu ajutorul satelitilor,cu cat raza de cercetare a universului se extinde,cu atat e logic ca ei se afla mai departe,sau poate nu exista) sunt interesati sa-l arunce pe Tudorel cu al sau Logan in lac,sa orbeasca lumea cu lumini albe,sa faca spectacole de lumini pe cer, sa rapeasca femei si sa le violeze si sa se dea in spectacol.

2.Ca nu sunt capabili sa se mentina indetectabili, un copil de 5 ani gasind metode mai bune de a se deplasa la frigider pentru a fura o prajitura cu lapte,mentinandu-se neobservat de parinti decat ei cu cea mai buna tehnologie din univers.

Sa nu uit ca extraterestrii astia se dau de gol in fata celor mai parliti oameni : un fermier caruia ii lipsesc dintii,un taietor de lemne care trece cu Loganul si e aruncat in lac de OZN,o grasa zice ca a fost violata de ei, etc.

3. Extraterestrii astia au atata modele de OZN-uri,ori sunt specii diferite, ori OZN-urile sunt ca doamnele patru roti de pe Teera. Cred ca farfuria zburatoare clasica e Dacia 1300 pentru ei. Adica,unele sunt triunghiuri,altele sunt cercuri,altele sunt si cercuri si triunghiuri,altele-s patrate,altele au forme de nu stiu ce. Unele sunt foarte luminoase,altele lasa nu stiu ce dare de fum,mai multe. Mai apoi,in mintea lor pentru a sta indetectabili,coboara la o altitudine scazuta de unde pot fi observati,se pun pe avarie, pornesc proiectoarele de ceata chiar daca nu e ceata ca sa orbeasca pe toti si stationeaza 10 minute dupa care pleaca. Astia se descurca mai bine decat toate dronele noastre, autonome, colorate-n negru ca cerul noptii care nu scot o lumina si au anti-radare.

4.De ce ar viola o grasa sau o baba? Cum a ramas o femeie de asta insarcinata cu un extraterestru? Unde naiba e copilul?5.SlenderMan e mai credibil ca ei.

6. Daca SlenderMan nu exista, e clar si cu extraterestrii.

7. Unii zic ca se apropie de sol asa mult ca sa ia monstre. La fel cum teleporteaza pe oricine de la o suta de km distanta, nu poate face asta cu o pietricica?

8.Or sa vina dupa mine acum ca le stiu secretele?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista undeva in univers,dar,in prezent nu exista vreo dovada,dar,probabilitatea e foarte mult sa existe, dar, nu cred in fantezi umane, creierul este capabil de multe fantezi, cred ca creierul uman este capabil de orice fantezie posibila, cu ocazia asta cred ca am putea sa ne jucam gta 5 si sa percepem totul ca in realitate, creierul nostru este nelimitat nu limitat

| a răspuns:

Eu zic posibil să existente viață pe altă planete nu OZN-uri, cel puțin de vreo 5 planete cu posibilă viață bacteriană sau chiar animală le-am descoperit, dar nu le-am exploata încă. În orice caz că r UFO că acient aliens e aceeași mizerie, basme moderne.

| a răspuns:

9. Acum ca le-ai împărtășit secretul întregii lumi, omenirea e în pericol. Vor fi și mai multe cazuri de violuri și răpiri.

| a răspuns:

Cred in existenta vietii extraterestre, insa categoric NU cred nimic din "fenomenul ozn"

| a răspuns:

Esti batut in cap ca toti ceilati oameni de pe planeta si mai ales din Romania, aia care ne conduc aiurea, de aia a ajuns tara noastra asa cum e. Aia ce numiti voi extrateresti sunt niste "suflete", sunt doar lumea nevazuta creata de Dumnezeu, unde nu ar trebui nimeni sa se intereseze si sa adanceasca cautarea ca nu vor gasi niciodata adevarul despre lumea nevazuta, doar Dumnezeu va sti totul, nu e nevoie sa stii tu, cu ce te incalzeste sa stii daca exista sau nu. E clar ca exista ingeri si diavoli, altceva, Dumnezeu stie, de ce trebuie sa te adancesti si sa te gandesti la ceva ce n-ai cum sa afli, doar baliverne pe internet care induc in eroare pe lume.

| a răspuns (pentru Vasilică2121):

Există o lume invizibilă cu care n-am interacționat în niciun fel, dar ea există, și noi suntem ăia nebuni nu voi care credeți în zâne.