| AvalohAlen a întrebat:

Credeți in vindecarea cu ajutorul minții?(legea atractiei)
Funcționează? Unii specialiștii zic că da alții că nu. Credeti că gândurile și emoțiile influențează pozitiv sau negativ și starea de sănătate a corpului uman? Starea de sănătate a corpului e produsa de gânduri, emoții adunate in decursul anilor? De exemplu se spune că stresul este un factor principal al multor boli.E adevărat?

3 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

1. 2-3 medici din cine stie cate milioane or fi in lume nu e egal cu "unii zic ca da altii zic ca nu". Cred ca trebuie ca prima data sa intelegi sensul expresiei inainte de a o folosi.

2. Emotiile influenteaza sanatatea, stresul in special care este asociat cu emotiile negative are efect fiziologice clare pe care le poti simti si tu cand il experimentezi i.e puls ridicat, probleme cu somnul, tensiune etc. Dar de la asta la a te vindeca cu emotii pozitive e cale lunga.

3. In general n-am nici o problema cu abratiile astea, puteti sa credeti ce vreti, dar asta e o situatie in care oamenii care se indrapta catre abureli de genul vor muri.

| XKronstadt a răspuns:

Da, eu cred. Este vindecarea prin autosugestie. Dar, atenție, este doar o parte a procesului de vindecare. Autosugestia pozitivă trebuie să fie complementară medicației adecvate, fie ea naturistă sau/și sintetică. Pe de altă parte, autosugestia negativă aduce stresul. Acesta duce invariabil la inhibarea anumitor funcțiilor anumitor sisteme, cum este cel imunitar, iar urmarea este îmbolnăvirea.

| Justme32 a răspuns:

Păi, eu din clasa a 2 a până în clasa a 11 a mintea mea a fost avariată, nu eram în stare să-mi controlez corpul. Era de parcă aș fi fost martor a corpului meu ascultând comenzi ca și animalele dar nici un cuvânt și nici o reacție emoțională la orice. Când absolut orice ajutor a dispărut, mi-am recăpătat corpul, emoțiile, sufletul, conștiința deci da e foarte reală chestia asta