| Alien a întrebat:

Crezi in existenta timpului (trecut prezent viitor)?
Poate sa nu existe?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Is de parere ca noi cream vitorul cu fiecare pas pe care il parcurgem in viata e important sa nu visezi la vitor sa nu traiesti in trecut si sa lupti acum in prezent pentru cea ce isi doresti

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns:

Timpul exista. Fizica i l demonstreaza. Este o dimensiune a spatiului nostru.

| Rikudou a răspuns:

Nobody4Nobody a răspuns:

Nu... Timpul trăieşte doar în subonştientul nostru, alimentându-ne sufletul tot mai mult pe zi ce trece.Toată viaţa va trece, dar se va termina şi timpul nu va mai exista, îşi va pierde treptat valoarea.Lumea te va plânge o perioadă,după care vor uita cu toţii de tine. Timpul există doar pentru tine.Dar când propria ta răsuflare îţi este o imensă suferinţă, existenţa ta este un chin etern de care vrei să te lipseşti, dar încă mai sunt lucruri ce te conduc spre real şi nu te lasă căzând în neant... Timpul există când ai parte de fericire.Doar atunci simţi că trăieşti. Fără fericire,eşti un simplu prizonier înlănţuit într-un labirint în care te pierzi, cu toată fiinţa ta, fără să mai poţi simţi măcar palpitaţiile propriilor bătăi ale inimii.Nobody4Nobody.
Dimpotriva! Dupa parerea mea fiecare clipa determina un univers paralel care reprezinta timpul trecut dar la timpul viitor este mult mai greu de explicat.De exemplu daca timpul exista cu adevarat si vreodata se va inventa "o masina a timpului" contemporanii o vor folosi si vor deregla si prezentul nostru dar si al lor(asta in functie de cat de departe calatoresc in timp).Cu toate ca o astfel de teorie este mai mult sf m-am gandit si cum ar putea omul sa calatoareasca cu ajutorul vitezei luminii in timp. Jupiter e format din gaze care se invart neincetat cu o viteza destul de mare. Daca o naveta spatiala ar reusi sa intre in acel curent poate ca ar atinge o viteza suficienta dar este putin probabil.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu...Timpul trăieşte doar în subonştientul nostru, alimentându-ne sufletul tot mai mult pe zi ce trece.Toată viaţa va trece, dar se va termina şi timpul nu va mai exista, îşi va pierde treptat valoarea.Lumea te va plânge o perioadă,după care vor uita cu toţii de tine. Timpul există doar pentru tine.Dar când propria ta răsuflare îţi este o imensă suferinţă, existenţa ta este un chin etern de care vrei să te lipseşti, dar încă mai sunt lucruri ce te conduc spre real şi nu te lasă căzând în neant... Timpul există când ai parte de fericire.Doar atunci simţi că trăieşti. Fără fericire,eşti un simplu prizonier înlănţuit într-un labirint în care te pierzi, cu toată fiinţa ta, fără să mai poţi simţi măcar palpitaţiile propriilor bătăi ale inimii.Nobody4Nobody.

| DorothyAnn a răspuns:

Trecutul il vad ca pe un vis din care abia asteptam sa ma trezesc dar pe care il doresc din nou sa ma farmece cu ispite si decizii grele
prezentul il vad precum un front de lupta unde ma lupt cu inamicii mei: eu insami si si orele
viitorul il vad ca o oportuniteta ce surade inselator, dar care abordt bine, va fi de partea mea
eu ma folosesc in prezent de trecut ca sa fac fata viitorului!

| sonny89 a răspuns:

Cum sa nu existe?! In trecut ai intrebat, in prezent tocmai iti raspund la intrebarea asta alogica, iar viitorul pare incert.
Din punct de vedere stiintific e mai complicat, deoarece cercetarile si descoperirile din ultima vreme nu prea mai sunt publice. Dar se presupune ca se poate calatori in timp. Citeste cate ceva despre "Experimentul Philadelphia" si "Proiectul Montauk". Aparent, sunt doar niste carti SF, dar dupa relatarile multora, sunt inspirate din fapte reale.

| lor3nutza a răspuns:

Nu are nici o logica ce ai spus si sunt studenta la filozofie

| Alien explică (pentru lor3nutza):

Ce altceva am putea masura in secunde daca timpul nu ar exista?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sincer cred ca omul la inventat ca si aria/volumul etc timpul este important pentru noi de ce ca ne ajuta mult fara el isi dai seama ar fi haos