anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum este cu incalzirea globala?

6 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Cum sa fie? Cald.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

În ce sens? Ştiinţific, gazele de CO2 eliberate rămân în atmosferă, provocând aşa-numitul "efect de seră". Imaginează-ţi că straturile de CO2 funcţionează ca o lupă. Sper că nu mă înşel prea tare.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Este un basm, pe care ni-l servesc politicienii si oamenii de stiinta. Spunea cineva ca specialistii care astazi se arata surprinsi de fenomenul incalzirii globale se impart in doua: prosti care nu cunosc istorie si cunoscatori care ascund. bineinteles ca si "efectul de sera" conteaza, dar intr-o masura mai mica.
Este cunoscut faptul ca axa pamantului este inclinata fata de Soare. De aceea, in timpul glaciatiunilor, Polul Nord se indeparteaza de Soare, razele Soarelui nu cad perpendicular, ceea ce inseamna ca cantitatea de caldura care cade pe unitatea de masura a suprafetei Polului Nord este mai mica, ceea ce provoaca racirea climei. Astfel, in timpul glaciatiunilor, in zuna paralelei 45°, temperatura este de maxim +4-+5°C.

In timpul interglatiunii se intampla invers: Polul Sud se indeparteaza de Soare, deci cel nord se apropie, deci razele Soarelui cad perpendicular, deci cantitatea de caldura de pe unitatea de masura a suprafetei Polului Nerd creste, deci temperatura creste, iar ghetarii se topesc (INCALZIREA GLOBALA). In aceste conditii, pe paralela 45° se inregistreaza clima tropicala (ceea ce explica de ce pe teritoriul tarii noastre s-au gasit oseminte de elefanti, lei, tigri, rinoceri, antilope etc).
Din ceea ce am prezentat mai sus, se cunoaste faptul ca incalzirea globala oricum venea peste noi. Tot din ceea ce am prezentat mai sus reiese clar ca clima se va incalzi pana cand tara noastra va ajunge sa aiba o clima tropicala (orice am face). Trageti singuri concluzii, documentati-va si formati-va o idee. Nu mai tin minte sursa articolului

| Ellena a răspuns:

Iti recomand filmul An Inconvenient Truth sigur vei intelegehappy

anonim_4396
| Anonim explică:

Am vazut la stiri ca treaba cu incalzirea globala este o mare minciuna inventata de americani cu un motiv anume.

anonim_4396
| Anonim explică:

Uite-asa.uffff.bine ca s-a incalzit odata.ca era un frig asta iarnaaaaaa?

Întrebări similare