| AvalohisAlin a întrebat:

Cum ii dai un sens vietii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sensul vieții i-l dă fiecare, preocupandu-se de ce consideră el că e mai important. Eu consider că adevăratul sens al vieții este să te apropii cât mai mult de Dumnezeu. Eu dau sens vieții mele încercând să fac fapte bune și să îi ajut pe ceilalți ori de câte ori am ocazia. Și eu am avut multe momente în care am crezut că viața nu are niciun sens. Și acum îmi este greu câteodată... fiindcă așa sunt eu...Dar cu timpul încerc să mă schimb.

4 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Sunt atâtea lucruri și fapte de făcut în viață, numai timp să ai să le faci pe toate. Joaca și tu un MMO și poate că îți vei găsi sensul vieții. Merita incercat în caz că suferi de depresie.

| Daniel323 a răspuns:

Punand cat mai multe intrebari pe TPU.

| Popcopone a răspuns:

Am trecut prin ce ai trecut tu din cauza oamenilor care ma inconjurau cu o mentalitate saraca, negativa si din cauza locului unde stateam care mi se parea depresiv -cu holuri sumbre prost luminate, intrare inspira a comunism + liftul foarte foarte avariat din toate punctele de vedere cu care trebuia sa cobor/ urc de 5 ori pe zi) asa ca am scapat de aceste lucruri si intr-un final am inceut sa ma simt mult mai bine si sa am chef de viata. eu as zice sa mai lasi TPU ul si "atentia" care ti o da punandute pe tine in "mijloc" si sa ti faci si tu o viata cu prieteni. you know?

| Ciscodus a răspuns:

Un sens vietii il poti da prin stabilirea de obiective, fie ele de orice natura.Indeplinirea spirituala cat si cea materiala sunt subiective pentru oricare dintre noi.De exemplu pentru unele persoane indeplinirea materiala nu exista aproape deloc decat in limita nevoilor fiziologice iar pentru altii banii reprezinta sensul lor in viata.Eu nu pot sa iti dau nici macar exemple de ce ai putea sa faci pentru a putea da vietii un strop de culoare deoarece nu te cunosc indeajuns de bine intrucat sa stiu pentru ce ai opta dar iti pot spune sa faci orice te face fericit in limita moralitatii.

Întrebări similare