| Abc2000 a întrebat:

Cum poti sa schimbi ce spun cardul tarot adica ce poti face sa nu devina in real ceea ce a spus

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sa nu devina in real ceea ce a spus.
Ceea ce a spuc cel ce ghicește în tarot nu sunt prognoze bătute în cuie, care devin, se transpun în real, numai pentru că așa a ieșit din intâmplare din cărțile de tarot. Divinația din cărțile de tarot, dacă clarvăzătorul este profesionist, te poate ajuta să meditezi la problemele care te preocupă și să găsești o cale de rezolvare. Dar să crezi că cărțile devin și intervin în real este exagerat și absurd.

| Impersonal a răspuns:

Sa-ti bagi mintile-n cap, numai imbecilitati ati ajuns sa credeti.

| InYourMind a răspuns:

Sa faci exact opusul.

| StrongHeart a răspuns:

Sa realizezi ca destinul tau nu e scris in carti sau in stele, destinul ti-l scrii tu singur cu ajutorul Lui Dumnezeu, ca fara Dumnezeu nimic nu se poate.Sa te rogi sa-ti lumineze Dumnezeu mintea.

| Zuzu1991 a răspuns:

Te duci la biserica si in loc sa crezi in tarot, crezi in biserica, care e aceeasi Marie cu alta palarie (adica tot o superstitie)

| Februar30 a răspuns:

Tarotul din zilele noastre si-a pierdut semnificatia originara (cu f mici exceptii). Se practica pe bani, cartile nu mai corespund cu ce erau initial, in consecinta prezicerea nu este corecta.
Nu este bine sa incurajezi asa zisii prezicatori, mergand la ei sa-ti "citeasca". Atat ei, cat si tu veti avea de suferit din asta.

Daca deja ai mers - este posibil ca unele lucruri de acolo sa se intample totusi. Trebuie doar sa fii atenta si sa-ti iei masuri.

| Abc2000 explică (pentru Februar30):

A (ghicit o femeie care are o energie si o parere negativa de iubitul meu care urmeaza sa imi fie sot si nu sustine casatoria noastra din motivele ei care nu exista si mi-a zis ca s-ar putea sa nu ne impacam noi doi fiind intr-o perioada de suparare... ce sa fac ca sa ma impac cu viitorul meu sot cu care sunt logodita ce sa fac daca femeia a zis chestie aia

| Februar30 a răspuns (pentru Abc2000):

Bineinteles ca e bine sa ne impacam cu cei cu care ne-am certat.

Daca nu esti sigura ca vei avea o casnicie frumoasa cu el, atunci mai asteapta o vreme, nu te marita inca. Cu timpul o sa iti dai seama singura daca este bine sa faci pasul asta sau nu.

Daca femeia respectiva ti-a spus ceva, nu inseamna neaparat ca se va si intampla. Este posibil sa se fi inselat.
Judeca singura ce sanse sunt sa fie adevarat. Fii atenta la el, la tine, la situatiile in care va aflati. O sa iti dai seama singura daca ce ti-a spus se poate intampla sau nu.

| vladfz01 a răspuns:

Suntem in 2021 si lumea inca crede in tarot...