| IDontMatterWhoYouAre a întrebat:

Cum sa scap totalmente de sentimente? Daca din intamplare viata v-a dus pe cai atat de ciudate incat sa aflati,nu ezitati sa-mi spuneti, pentru ca ar fi prea "periculos".Am auzit ca sunt tehnici japozene special pentru asta.

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Astepti sa te reincarnezi in autist.

| BiuL a răspuns:

Nu se poate hehe de aia suntem oameni pentru ca avem sentimente, face parte din umanitatea noastra. Totusi poti sa inveti sa le controlezi cat de cat sa nu te afecteze asa tare, cauta pe google : inteligenta emotionala.

| Wøodenpints a răspuns:

N-ai nevoie de cururi gălbejite ca să nu mai simți.
Pur și simplu îți pui întrebarările: Ce-mi aduce mine sentimentul X? E o pierdere de timp sau un beneficiu sentimentul Y? Am ceva de câștigat de pe urma sentimentului Z?
Faci o medie a răspunsurilor și vezi ce-i bine să simți și ce nu.

| Lizzu a răspuns:

Esti fiinta umana. Obisnuieste-te cu asta.
Sentimentele te fac sa simti ca esti viu.
Cum vrei tu sa mai continui viata daca o sa fi "leguma" pe picioare?

Nu te mai gandi la prostii...
Le avem sa le experimentam. Pentru asta le avem.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Doar tehnici de relaxare exista, care dau impresia ca dai dovada de un miserupism iesit din comun.In schimb, omul s-a nascut cu sentimente si e dependent de ele.Ratiunea e umbrita de sentimente, mai ales cand te lasi influentat si cazi intr-o melancolie, psihicul neputand sa lucreze la capacitate maxima.

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Ai doar două alternative : ori te sinucizi și asta în stilul japonez ( harakiri ) ori te omori în stilul romanesc ( de ciudă sau de foame ). Îmi dai decoraţia că o merit? happy

| mindcontrol a răspuns:

Omul este o fiinta emotionala, care se foloseste de ratiune pentru a fi implinit in planul emotional, prin urmare, se poate ajunge la boli psihice... Psihopatia este cea mai indicata daca nu vrei sa suferi, deoarece nu vei da dovada de empatie fata de ceilalti si ii vei folosi ca unelte pentru propriile interese. happy Crezi ca ar fi mai bine asa?