| raicard a întrebat:

Cum scapi cand soarta pare a fi ireversibila?

Răspuns Câştigător
| batranulintelept77 a răspuns:

Pai multe lucruri sunt ireversibile. Imbatranirea, irosirea timpului, ratarea oportunitailor si de multe ori pierderea oamenilor din viata ta. Unele din lucrurile astea sunt de la sine, asa e viata, altele sunt greseli, pe care oricine le face. Nu ai decat sa treci peste ele si sa iti continui viata, sa o traiesti mai bine, mai frumos, asa cum regreti ca nu ai facut-o in trecut. Multe lucruri nu le putem schimba pe lumea asta, dar daca ne-am focaliza energia pe ce putem totusi schimba am ajunge departe!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Soarta ti-i ca masina pe care o conduci.
Tu actionezi volanul, acceleratia, frana, precum si schimbatorul de viteza, deci de tine depinde in mare masura unde- si cum va merge masina.
E drept, pe drum pot aparea o gramada de obstacole, surprize, dar in marea majoritate a cazurilor tu esti stapanul.

| mentholinks a răspuns:

Nu pare, chiar e.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu exista soarta! Viață este o lupta intre bine si rău, intre Dumnezeu si Satan.

| asmanKrar a răspuns:

Stiu si daca ii intorci spatele o vei pati la fel, sau va veni inca dupa tine. Cel mai bine este s-o accepti schimband situatia. Deci iti trebuie sa gandesti intr-un mod ca si cum sa te "infingi" in problema si sa joci rolul de "sef". Stiu ca te sperie gandul, incerci sa fugi de gandul asta, dar asta e solutia sa te bagi in problema si ii ceri sa se schimbe. De obicei cu oamenii se rezolva cand le zici in fata sa nu mai "imagineze" despre tine. Cand nu-ti convine ceri sa fie cum vrei, ori ti se va da ori te va alunga.
Deci nu scapi, ci creezi altceva din interiorul ei. Lucrurile se pot schimba, trebuie sa iti permiti sa gandesti schimbarea lor si nu iesirea din "situatie" cand esti blocat in situatie. (Si mi-am raspuns si la problema mea.) Da, pai uneori trebuie sa fim noi "dumnezeul" in vietile noastre cand nu-l avem.

| 1900s a răspuns:

Personal,consider ca fiecare om are destinul lui si fiecare lucru se intampla cu un motiv.Mereu exista o solutie, fie buna sau rea, care sa schimbe soarta dar atunci cand ea este ireversabila nu ai ce face decat sa accepti si sa mergi mai departe.