| DracuIa a întrebat:

Daca intrebi fratele mai mare gugăl orice, el știe (aproape orice big grin).

Acum vine alta intrebare, poate deja exista sau in viitor vor faceun proiect si vor crea androizi conectati la internat bine intales cu self-learning si multe alte functii tip self_awarness si self-control etc.
In felul acesta ei vor accesa orice informatie in 0. 01ms daca sunt conectati la internet.
Daca li s-ar oferi si o notiune morala de bine si rau si si-ar putea uploada mintea pe supercomputere (quantum) ar fi mult mai avansati decat noi.
Iar separat de informatie sa aiba o memorie pentru amintiri si experiente, aceasta fiind separata de cea pentru informatii, ar fi pe scurt un mini zeu pe langa om un mare zeu.
Daca ar avea puterea sa se reproduca in shell-uri din metale indestructibile precum tungsten-ul, ar fi practic, invincibili.
Ne-ar domina astia in viitor? Ce ziceti?
#

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Dacă oamenii au crezut atâta timp în zei ireali, acum ar putea în sfârșit să creadă și ei în zei reali happy Și culmea, făcuți de ei. Și n-ar mai fi invizibili, ci la vedere. Ar dispărea și noțiunea de credință, pentru că acum nu mai credem, acum vedem. Ce frumos ar fi!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Li s-ar oferii si o notiune morala de bine si rau.
Noțiunile de bine și rău sunt legate de viață, sunt dinamice. Poți să programezi robotul cu orice dar cu noțiuni legate de viață, nu.
Așa că, fii foarte liniștit, viața nu poate fi dominată de roboți. Poți să faci un film SF despre asta, doar atât.

| DracuIa explică (pentru sadrian46):

Daca se inmplementeaza un sistem avansat de self learning, eu cred ca s-ar putea si sa invete despre cum functioneaza natura din mediul inconjurator, ca sa isi poata da seama de ce e bine si ce nu, cand intra in contact cu lumea.
Da, este posibil.
Exista deja multe filme SF pe tema asta, chiar multe ce-i drept.

| sadrian46 a răspuns (pentru DracuIa):

Eu cred că nu.