|

Dacă ne-ar vizita extratereștrii cum credeți ca ar fi? Pașnici, răi? Credeți in existenta lor si in existenta 'rapirilor de extratereștrii'?

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca erau rai ne executa de mult, urmaresc evolutia noastra nu ne doresc raul - americanii au baza care se ocupa cu tehnologia extraterestra si tin legatura cu ei. Au trecut si in Romania dar multi nu stiu asta

| explică (pentru mgtow):

Am văzut pe Wikipedia o chestie de genul

| a răspuns (pentru Sarmala):

In padurea Baciu din Cluj e o zona in care multi oameni si turisti au disparut cel mai probabil rapiti de extraterestrii, in iad nu au cum sa se duca de acolo.

| a răspuns:

Intodeauna o civilizație avansată a "ras-o" pe cea inferioară ei. Vezi ce zice istoria

| a răspuns (pentru sierra1):

Nu-i adevărat.

Și depinde ce înțelegi prin "superioară". Tehnologie? Civilizația romană avea o tehnologie, artă și arhitectură mult mai avansată decât civilizațiile barbare care au dus Imperiul Roman de Apus la ruină.

Sunt cazuri în istorie când 2 civilizații diferite, dintre care una cotropitoare au coexistat și au trăit în armonie și s-au dezvoltat după invazie (vezi imperiul lui Alexandru sau Imperiul Roman incipent).
Imperiul Roman a ras doar religia dacilor. În rest, a lăsat toate religiile popoarelor cucerite intacte, ba chiar din unele au și împrumutat zeități.

Există și popoare care au "ras" civilizațiile inferioare lor: Vikingii, Mongolii, coloniștii britanici și spanioli...dar nu e ceva obligatoriu în istorie. Sunt unii cuceritori care au lăsat teritoriile cucerite așa cum au fost.

| a răspuns:

Daca ajung ei la noi primii, am dat de naiba. Daca ajungem noi la ei, au dat ei de naiba.

| a răspuns:

La 4-5 km de localitatea mea, in urma cu ani, mai precis înainte de revoluție cu câțiva ani, a apărut o farfurie zburătoare care a aterizat dintr-un lan de grau in apropiere de casele oamenilor. Au coborât din acel aparat de zbor oameni îmbrăcați in costum de cosmonaut. S-au plimbat in jurul aparatului de zbor, prin lanul de grau, nu-mi mai amintesc cat timp, după care au intrat in aparatul de zbor si au decolat. Era vara, graul era copt si dupa plecarea lor se putea vedea porțiuni arse de grau datorate gazelor eliminate de aparatul de zbor, care spuneau localnicii arata ca o farfurie. A apărut articol despre acest caz si in Ziarul Unirea din Alba Iulia. Daca au fost extratereștri sau doar cosmonauți ai NASA nu se știe. Dar cazul este real.

| a răspuns:

Se poate spune ca au fost aici dintotdeauna.Nu au voie sa intervina decat in cazuri foarte grave, asa cum noi nu avem voie sa intervenim intr-o rezervatie naturala.
Sunt mai avansati decat noi din toate punctele de vedere, pentru ei suntem doar un fel de maimute religioase care asculta manele.

| a răspuns:

Joke aside with a painfull plot twist : aliens won't never visit us bcs this earth is too fucked up, the events on it are stupid af and most of the people are very stupid.
If you were an alien, would it visit all these places?!

Tho, nu cred in asta. Dar cred că există multe lucruri, inclusiv entități dubioase, pe care n-o să le descoperim niciodată.

| a răspuns:

Pai hai sa o luam logic: daca ei ne-ar vizita pe noi inseamna ca extraterestrii sunt mult mai inteligenti si dispun de tehnologii avansate, ca altfel nu ar avea cum sa ajunga sa catoreasca prin univers si sa vina la noi.
Si daca ei sunt mai inteligenti decat noi probabil ne-ar trata cum tratam si noi animalele, care, la randul lor, sunt mai putin inteligente decat noi. Adica ne-ar manca, si-ar face haine din parul nostru sau poate ne-ar pune o lesa la gat si ne-ar plimba ca pe catei.
Daca in schimb noi i-am vizita pe ei, ar insemna ca noi suntem aia mai avansati si ei pasnici si inofensivi.
Da, cred in existenta lor. Universul e infinit, si nu aven cum sa fim noi singurele forme de viata existente. Asa cum planeta noastra poate gazdui viata, asa pot si alte planete sa ascunsa forme de viata, poate chiar civilizatii asemanatoare cu cele de pe Terra. Despre rapire nu stiu ce sa zic sincer.

| a răspuns:

Noi cate rase inferioare nu am ras de pe fata pamantului, fie prin vanat excesiv samd? daca s-ar intampla asta probabil ne-ar considera percum noi consideram sobolanii

| a răspuns:

Pff, extratereștrii nu au cum sa existe, sunt multe dovezi clare.
Dar, oricum, las-o mai moale cu netflixul

| a răspuns (pentru DoroteeaH):

Si care sunt dovezile care care atesta ca nu exista? nimeni nu poate sti cu certitudine daca suntem singuri in univers sau nu, pentru ca universul este infinit de mare, gandeste- ca calea lactee e doar una din 200 de miliarde de galaxii...iar calea lactee are tot atatea stele cate galaxii in univers... imagineazati cate sanse sunt sa fie o alta civilizatie in toate aceste galaxi. oare chiar suntem singuri?

| a răspuns (pentru DoroteeaH):

"extratereștrii nu au cum sa existe, sunt multe dovezi"

incă nu sunt TOATE dovezile dezvăluite!