anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce nimfomanii sunt luati in deradere si criticati? astia ce rau au mai facut societatii? dar stai putin daca aveai de gand sa-mi spui ceva de model pentru societate, influenta si tot tacamul ala. ca nimfomanii nu prea au un rol mare in modelarea societatii. de cand cineva care afecteaza societatea, este personajul negativ?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In viata lumea te critica pentru ca are un defect de a barfi si arata cu degetul iar cei care fac critici nu sant sanatosi la cap

| doctorandus a răspuns:

Nimfomane pot fi doar femeile, la barbati e vorba de satiriazis.

| gelu1970 a răspuns:

Societatea in care traim e tot mai degradata. o societate bolnava.

| cristimihailov a răspuns:

Societatea este conservatoare.
Pentru ca altfel, gandeste-te si diferit: vine unul cu o idee geniala: hai sa ne aruncam toti in dambovita si sa ajungem la cei drepti.
Conservatorismul ajuta sa nu se intample asta.

Pe de alta parte, este vorba si de posesiune. In momentul in care ai o familie, te bazezi pe o serie de reguli. Una dintre acestea este si monogamia.

Si cum societatea tinde sa fie conservatoare, pentru ca majoritatea nu adora schimbari bruste, atunci tot ce iese din tipar este tratat negativ si se incearca eliminarea lui.

Ceea ce intrebi tu este o forma a iesirii din tiparele sociale.

Nu e nevoie sa te intrebi de ce este asa, pentru ca asa este din ratiuni istorice.
Exista si anumite comunitati umane in care relatiile sexuale sunt libertine. Dar sunt putine si in general nedezvoltate tehnologic.

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu nu stiu pe nimeni care sa ia in deradere si sa critice nimfomanii.
Nici nimfomani nu cunosc sa ma pot exprima asupra lor. Cel mai probabil ca daca vine o nimfomana pe mine si nu ma mai lasa-n pace as fi deranjat. N-am avut ocazia, deci e doar o presupunere.

| contαbαndonαt a răspuns:

Referindu-te la societatea din ro probabil.

La fel cum sint luati in ras si homosexualii (incluzand ambele categorii) si bisexualii, asa sint si nimfomanii, ce-i atat de greu de-nteles? Desi nu ma regasesc, intr-un fel inteleg frustrarea celor gay, bi si nimfo, fiind discriminati pe nedrept, doar pentru ca se afla-n minoritate.Ori nu reusesc sa inteleg deloc ce relevanta reprezinta pentru restul preferintele sexuale unui om, acestea nefiind deloc un bun si plauzibil criteriu dupa care un om sa fie judecat.
Foarte posibil, totusi, ca toti acesti oameni, ce formeaza impreuna societatea in care traim, sa fie obsedati sexual...altfel nu-mi pot explica cum de ar putea fi atat de interesati de ceea ce se intampla in viata ta amoroasa si PRIVATA(!).


Stii cand intervine adev. problema? Nu atunci cand esti judecat pe nedrept, ci atunci cand incepi sa-ti faci GRIJI cu privire la ceea ce ar putea gandi altii despre tine, abia atunci.
Poate nu acum, dar vei intelege tu mai tarziu.

| Anonim explică (pentru contαbαndonαt):

Ce sa inteleg eu? n-am avut si n-am probleme in legatura cu asta si n-are treaba cu mine intrebarea. Dar ce ai spus la urma, nu cunosti pe deplin subiectul fiindca mai mult ca sigur n-ai cunoscut destui gay ca sa intelegi de ce le pasa si nu e vorba despre acceptarea din partea societatii. Vei intelege mai tarziu daca vei avea ocazia sa discuti cu multi gay.
Nu-i doar societatea din Ro. Conceptiile despre gay sunt diferite fata de cele ale nimfomanilor. Preferabil e sa ramana subiectul doar pe nimfomani, asta ma intereseaza acum, s-a discutat (nu ma refer la TPU) destul despre gay si sunt doua subiecte paralele.

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Pai daca unul o suge pe la colturi, unde il vad copiii, cam ce personaj ar fi? evident ca negativ. treaba se suge in apartament, nu pe la colturi.
mie imi plac nimfomanele ^^
bine, stiu ce zic, imi plac asa...ca mod de operare o zi, doua, hai trei, dar sa traiesti cu una ar fi probabil un calvar. aia nu te lasa nici sa dormi.