| ElKarlos a întrebat:

Eu sincer m-am cam saturat, sa ma ierte daca sunt fete pe aici.
Dar de ce a creat Dumnezeu femeile sa gandeasca asa diferit/ciudat? Adica nu are nici un sens, sa fie oare coincidenta?
Am iesit cu 15 fete in 3 luni si toate m-au tratat cam la fel.
Nu veniti cu replici: esti urat,prost, sarac, etc.
Realitatea e ca am iesit cu toate tipurile de fete, trebuia sa existe compatibilitate macar cu una.

Răspuns Câştigător
| Clarity a răspuns:

Eu cred ca suntem diferiți ca sa avem un pic de toate, nu vezi ca tot ii diferit pe planeta asta.
Toți suntem legații chiar dacă suntem diferiți.
Nu știu cum te-au tratat, nu pot sa zic ce s-a întâmplat. fiindcă nu am fost acolo.

Dar chiar crezi ca 15 fete din România arată cine sunt fetele de pe tot globul?, poate ii ceva ce îți arată din societatea lor ce nu îți place, din cultura noastră in prezent. Asta nu înseamnă ca nu o sa găsești pe nimeni care sa se potrivească cu tine.

Eu zic sa te concentrezi pe cine esti tu, ce mai ai de realizat, învățat, ce greșeli faci și cine esti cu adevărat. 100% o sa găsești o persoana cu care esti compatibil ii viitor, nu îți fa păreri generale de pe acum fiindcă o sa te afecteze pe viitor.

14 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Adevarul e ca unii sunt compatibili cu aproape toate genurile de fete, unii cu cateva, iar altii cu nici un gen. Dar pana la urma si astia din urma se aleg cu una, e drept, refuzata de cei din primele doua categorii, dar nah, decat deloc e bine si asa, nu?

| Ineys a răspuns:

Au creierul mai mic.

| AlexCristi97 a răspuns:

15 fete in 3 luni?!? Inseamna ca te pricepi foarte bine la combinat dar nu stii ce sa faci mai departe. Probabil le vrajesti si le creezi niste asteptari pe care nu le poti indeplini la intalniri.
Ce inseamna toate tipurile de fete? Ce inseamna ca te-au tratat la fel? Unde ai vorbit cu ele si cum le-ai facut sa iesiti la intalniri? Cum decurgea o intalnire si cum se incheiau? Daca raspunzi la toate astea te-as putea analiza putin ca persoana si sa iti dau un raspuns mai personalizat. Sigur exista o eroare in ceea ce faci sau in felul tau de a fi. (daca nu esti comod sa scrii aici toate astea, poti sa imi scrii in mesaj privat si vorbim acolo)

As vrea sa imi raspunzi, am mai auzit de baieti ca tine si in general marea problema pleca fix de la treaba cu "toate sunt la fel, sunt niste ciudate, de ce oare exista ele asa", chestie care duce la o aroganta indezirabila in cazurile intalnite.

| ElKarlos explică (pentru AlexCristi97):

Sigur vreau sa vorbim mai in detaliu, imi poti lasa in privat niste date de contact? Facebook gen?

| SnoopDoggg a răspuns:

Și care-i problema?

| CristianIonut00 a răspuns:

Eu cred ca era plictisitor daca Dumnezeu ne crea pe toti la fel, cat despre faza cu iesitul fetelor se poate sa fie o problema si la tine sau poate nu ai gasit inca fata potrivita

| IonutPetre12 a răspuns:

Pai daca zici ca ai incercat toate tipurile si ca trebuia sa fie macar 1 compatibila cu tine, inseama ca greseala e la tine.Dar tot tu spui ca nu esti urat, prost, sarac, etc.Deci care e intrebarea?

| RandomPie113 a răspuns:

Dumnezeu nu a creat fetele

| JicaContra a răspuns (pentru RandomPie113):

Ai dreptate, romulanii au creeat fetele rolling on the floor

| ElKarlos explică (pentru RandomPie113):

Da cine, mama?

| RandomPie113 a răspuns (pentru JicaContra):

Romulan e tactu

| JicaContra a răspuns (pentru RandomPie113):

As vrea eu big grin
saracutul de tine, credeai ca aia e insulta?!?

| Mmaannuu111 a răspuns:

In primul rand nu căuta iubirea. O sa vina la un moment dat când nici nu te aștepți. De exemplu te împrietenești cu o fată si ajungeți prieteni apropiați fără sa vrei o relație cu ea si stai mai mult timp cu ea si începeți să aveți mici obiceiuri create de voi. Si începe sa apară dragostea fara sa te aștepți. Caută persoana care te reprezintă nu neapărat că e frumoasă sau că e nu știu eu cum. Ai sa vezi că la un moment dat aspectul fizic nu va mai conta. Și nu te gândi că dacă te-ai împrietenit cu o fată nouă gata, încerc o relație, nu gândi asa. O sa vină si fata așteaptă. Câți ani ai apropo?

| UnGalago a răspuns:

Bună!
Toate sunt probabil frumoase, super inteligente și bogate, deci au pretenții. Glumesc!
Nu crezi că "toate tipurile" e puțin cam mult spus? Ce înțelegi prin "toate tipurile"? Întreb pentru că, după 20 și ceva de ani, încă nu îmi dau seama ce tip sunt... În fine, voi medita.
Trecând peste faptul că pari puțin narcisist (de aceea, nu m-ar mira o replică acidă), cred că îți dorești mult prea mult compatibilitatea. Poate tipul tău e ceva mai special, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi o persoană potrivită. Fiecare-și are pereche pe lumea asta, doar că unii o găsesc mai greu. Suntem diferiți (femeile sunt chiar nebune și de neînțeles), deci e dificil să găsim pe cineva 100% compatibil. De multe ori e vorba de compromis, dar cred că știi ce înseamnă, așa că nu detaliez.
Nu mai căuta. Mai bine bucură-te de fiecare experiență și învață: cine ești și cine ți se potrivește.
Baftă!