|

Hei TPU, cu ce scop a incercat religia crestina sa raspunda tuturor intrebarilor metafizice sa spunem asa, pe care le poate avea un om, toate intrebarile cu privire la existenta, scop si asa mai departe? A facut-o cu scopul de a ne indobitoci? De a stinge acea flacara care reprezenta setea de cunoastere? Sete de cunoastere care dispare in momentul in care biblia iti ofera raspunsuri simpliste, autiste si vagi legate de acele intrebari, intrebari pe care nu le mai ai, intrebari care nu o sa te mai macine si nu o sa te mai faca sa-ti doresti sa cercetezi pana in momentul in care gasesti un raspuns, pentru ca,, ai primit deja raspunsurile,,!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Religia NU a incercat niciodată să răspundă la vreo intrebare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, cu scopul de a indobitoci credinciosii
"crede si nu cerceta"
un credincios care crede si nu mai are sete de cunoastere, nu o sa cerceteze si sa descopere cat de imbecila si mai ales FALSA E RELIGIA, asa ca v-a continua sa fie credincios

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Religia dintotdeauna incearca sa ne mentina prosti, dobitoci, incuiați. Oamenilor incuiati se tem de mister, de necunoscut. Religia iti taie curiozitatea, te face sa vorbesti cu punct si nu cu semnul intrebarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează