| opfjcoia a întrebat:

Hei TPU

Nu am inteles niciodata de ce toata lumea crede in proiectia astrala... Pana la urma ca sa existe asa ceva trebuie sa existe spirit! ceea ce nu prea cred ca este real! In al doilea rand daca asa ceva este posibil nu cred ca chiar calatoresti intro alta lume ci este doar un efect al imaginatiei in acele momente cand te concentrezi tare asupra acelei stari! Stiinta ce parere are despre asta?

5 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

S-au facut si ceva experimente stiintifice, insa doar putine au avut ceva rezultat concret. Stiu ca era unul care reusise sa citeasca in somn niste cifre puse pe un dulap in camera unde l-au pus sa doarma.

http://www.spiritualitate.net/viewtopic.php?t=144

| Mădă0611 a răspuns:

Nu stiu ce parere are stiinta altora, dar stiinta mea spune ca nu exista nici spirit, nici proiectii astrale. Din cate stiu, nimeni n-a vazut ceva 100% nou, ceea ce ar trebui sa se intample in timpul unei experiente de genul, la fel in cazul mortii clinice, sunt doar lucruri cunoscute, dovada ca sunt produsul subconstientului.

| opfjcoia explică (pentru Mădă0611):

Iubesc oamenii cu o gandire ca a ta! Pe siteul asta nu dau decat de visatori si de spalati pe creier de religie si de supranaturalul inexistent care le alimenteaza mintea plictisita avida dupa fantezii puierile!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu toata lumea crede.
Exista si orbi care nu cred in nimic.

| Robertamirela23 a răspuns:

Pai cel care a inventat-o nu a crezut in Dumnezeu. Astronomia este o stiinta care se ocupa cu stelele, etc deci un fel de vrajitorii. In vrajitorii putem crede dar in Dumnezeu nu....ciudat dar logic. Antihristu