anonim_4396
| Anonim întreabă:

Maine o sa ma duc sa cumpar niste accesorii din pietre semipretiose. Vreau si eu 2 feluri de pietre benefice pentru sagetatori preferabil de culoare albastra*am citit ca le prieste culoarea asta*.Nu, nu vreau sa fac cadou nimanui, vreau pentru mine am citit mai multe feluri de pietre benefice dar le vreau pe cele mai bune / mai potrivite pentru zodiia mea. Daca aveti experienta in asta sau ati incercat si voi si mai bine. FUNDA!

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ce mai ştiinţă...
Păcat că nu avem o categorie "Basme şi Superstiţii".
Oops, avem, "Religie"!

| Adrianetc a răspuns:

Hei. eu iti zic sa nu mai crezi toate prostiile cum ca pietrele vindeca, iti dau o stare sau alte nimicuri. Adevarul e ca nu conteaza ce zodie esti, nu conteaza ce piatra iti iei, ramai aceeasi. Apropo, zodia e un nimic, e doar manipulare in masa.

| Anonim explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Mdea benefice. nu sti ce inseamna cauta in dictiona asa mi-a venit pe moment ce voiai sa spun?

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vorbeam de formulare. Cum naiba sa te vindece o piatra?
Singura data cand am vazut ca o piatra a avut efect aspura cuiva a fost la "Ed, Edd'n Eddy" cand Ed avea o piatra in papuc si facea ca toti dracii.

http://static3.wikia.nocookie.net/......cepalm.jpg

| Anonim explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Nu ma refeream sa ma vindece ca doar na sunt normala pur si simplu ma refeream la o piatra care ma definesca ca sa zic asa

| contαbαndonαt a răspuns:

Http://www.mamicamea.ro/......-tale.html

Pentru Sagetatori, recomandabil: PIETRE ALBASTRU DESCHIS.

Desi iti spun sincer sa nu te increzi in tot ceea ce vei gasi scris pe net;), astia mai baga si de la ei doar pentru a-si face reclama.
Uite un ex.: "Aceste pietre aduc prosperitate, cresc vitalitatea si te umplu de curaj si energie." hai nu zau? au si efect de sedare?+ ca asta cu Astrologia si zodiile imi pare un mare cliseu, dar daca tu vrei sa crezi e treaba ta.