| Clausenn a întrebat:

Ne aflam in vremea in care se creeaza noua ordine mondiala?
De ce acesti satani nu vor sa de-a inapoi cu ideea de pasaportul covid? Nu vi se pare ciudat ca peste tot se implementeaza aceeasi lege?
Ma lamureste si pe mine cineva, in cazul care am inteles eu gresit?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e vorba ca ai inteles gresit.
Nu ai inteles nimic.
Doar prostii citite de pe cine stie unde

Răspuns utilizator avertizat
| suntserios a răspuns (pentru Clausenn):

A aparut un virus.
Care ca multi alti virusi se rapandeste usor.
Doar ca acest virus creaza niste forme mai grave si se raspandeste mai usor decat virusul gripal sau alti coronavirusi.
Am avut un an 2020 unde sistemele medicale din toata lumea au fost extrem de aglomerate din cauza formelor grave de covid generate de acest virus.
Anul 2021 a adus un vaccin care reduce foarte foarte mult probabilitatea sa faci o forma grava si sa ajungi la spital.
Si lumea trebuie sa faca acest vaccin pentru a putea aduce la minim transmisia si efectele virusului.
Esti vaccinat, esti un pericol mult mult mai mic pentru societate.
Esti un pericol mult mai mic pentru societate ti se permit mai multe.

Simpla explicatia?

Fara ordine mondiala, satanisti si oculte?

| johnnny123 a răspuns (pentru Clausenn):

Chiar te-ai documentat din "toate sursele posibile"?

Poate vrei sa spui ca te-ai "documentat" din sursele care-ti sustin convingerile (adica anti-vaxxeri, conspirationisti, etc) si ai ignorat complet toate sursele care-ti contrazic convingerile (adica toate sursele de informatii reale sustinute stiintific).

Asta nu este "documentare". Este opusul documentarii.

| doctorandus a răspuns:

Ce spui tu e o teorie paranoida a conspiratiei.

| Frank51 a răspuns:

Spune-mi că ai 9 ani fără să-mi spui că ai 9 ani.

| johnnny123 a răspuns:

"Ai inteles" tampeniile pe care ti le-au bagat in cap niste oameni care ori sunt complet imbecili, ori au interesul sa raspandeasca imbecilitati.

Daca mi-ar fi spus cineva acum 20 de ani ca in anul 2021 oamenii vor fi atat de retrograzi incat 2/3 din ei vor refuza un vaccin care le poate salva viata, as fi spus ca este o gluma sinistra.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Un secret legat de acest virus, posibil există. Noi nu știm, colțurile ascunse din cercurile în care se învârt bogatii lumii. Când impui cuiva niște reguli, nu poți impune fară un motiv demonstrat, pentru a avea o schimbare, o transformare. Pandemia poate fi probabil, o stare mondială organizată pentru adevăratul scop, cum ar fi CONTROLUL. În mod Logic N-are cum să iasă nimeni în public să zică " noi vă controlăm" iar lumea, să răspundă " nu, nu vă vom da ocazia" :))
Plus că este posibil să fie vorba de sume mari de bani, legat companiile care fac vaccinul și cine controlează aceste companii. Companiile, nu eliberează un vaccin gratis. Nu o va face nici din milă sau conștiintă ca un stâlp salvare, privind mortalitatea și drama din întreaga lume. România a plătit un avans de 12 milioane de euro pentru vaccinul Covid-19.
https://www.google.com/......19-1406962

Imagineză-ți fiecare Țară din UE cât plătește, plus SUA. oare unde se duc toate milioanele? toți acești bani, se consumă total pe vaccinuri sau mai rămân, și cuiva îi intră în buzunar? In incheiere, oricum nu interesează pe nimeni, iar eu am fost doar subiectiv privind întrebarea ta.

| NumeUtilizatorMyAss a răspuns:

Ne aflam în vremea în care se debitează în masa, cam asa cum faci tu acum. Ia-ți Ordinea Mondiala și nu ne mai bate la cap cu ea. Dacă nu vrei să-ți faci vaccin taci și asuma-ți, nu mai debita ineptii.

| InYourPants a răspuns:

Fa o gaura in pamant si acolo sa te muti cu tot neamul tau

| Anoniq a răspuns:

Dacă ti-a spus vecina de la colțul străzii că totul este o conspirație și că nu există Covid-19 nu înseamnă că te-ai documentat din toate sursele posibile.