| droid96 a întrebat:

Pana la urma, chiar totul e relativ?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mare-mic în mod sigur este relativ, foarte relativ...
http://youtu.be/MLoN4MNv90A
Expresiile precum "Terra este mare", "eşti departe", "suntem mici" oare sunt adevărate sau false?
Cam la fel e şi cu restul.

| Inferno a răspuns:

Viteza luminii nu este relativa. Potrivit legilor lui Maxwell viteza luminii este de 300.000 km/h indiferent de corpul la care ne raportam.

| suffarstar a răspuns (pentru Inferno):

In diferite medii viteza este aceeasi? thinking

| Inferno a răspuns (pentru suffarstar):

Viteza instantanee da.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cam da, mereu vor exista oameni care să privească din altă perspectivă, să ofere un argument fals, un sofism, dar relativitatea e neimportantă în datele exacte acum. De exemplu, 2+2=4. Poți să bagi un 1 imaginar nevăzut și să spui că-i 5 de fapt.

| Buresbista123 a răspuns:

Depinde de perceptie unele s mai relative decat altele...

| BlackDarkAngel a răspuns:

Buna!
In viata totul este relativ!
Prieten iti poate fi orice om care are sinceritatea si dorinta de a fi alaturi de tine in fiecare perioada a vietii. Poti avea prieteni neconstientizand acest lucru decat in momentul in care ai nevoie de aceea persoana si o gasesti exact acolo unde ar trebui sa fie.Prietenia este una din cele mai frumoase inventii pe care a putut-o creea omul. Ce este de fapt cand un prieten ne dezamageste?
De multe ori suntem inclinati sa ne dezamagim singuri si asta pentru ca ne amagim in continuu crezand ca se schimba ceva, cineva, viata... Exista diferenta intre bine si rau, trebuie doar sa o vedem. Poate chiar si acest cuvant "dezamagire"este prost inteles. Poate suntem atat de frustrati incat ignoram sa vedem realitatea, si spunem."of sunt asa dezamagita"...dar de ce?
In viata totul este relativ.La fel ca toata lumea am avut dezamagiri, si e dificil sa treci peste asta, am inteles totusi un lucru : ca uneori oamenii ne dezamagesc tocmai din cauza ca noi ne asteptam sa fie asa. Unii oameni sunt rai pentru ca pur si simplu asa sunt ei, pentru ca atata minte au ei si bucuria lor este sa-i raneasca pe ceilalti, cred totusi ca sunt invidiosi pe placerea noastra si bucuria pe care le avem fiind corecti. Dezamagirea este direct proportionala cu investitia pe care am facut-o intr-o persoana sau intr-o asteptare anume.Cat imi sta in putinta caut sa nu dezamagesc pe nimeni si cand apare situatia de a fi dezamagita, mai fac un lucru.Caut sa fiu pregatita mental si sufleteste ca cel mai bun prieten sa ma dezamageasca.
Pa, pa!

Întrebări similare