|

Salut, TPU! Din ce am citit, in Biblioteca din Alexandria existau manunscrise in care erau relatate intalnirile cu extraterestrii( Beros- proet babilonian refugiat in Grecia, ce povestea despre intalnirea lui cu Apkallus-extraterestrii ce le-ar fi adus oamenilor primele cunostine stiintifice), ale oamenilor din Antichitate si nu numai.

Din cele peste 700 000 de manunscrise in foarte multe,in special grecesti, se vorbea de Atlantida, orasul disparut. Oricui ii se atribuie distrugerea Bibiliotecii, (fie lui Cezar, fie crestinilor, fie arabilor) se spune ca ne-a trimis cu cel putin 1000 de ani in trecut dpdv stiintific,literar,cultural. Multi aveau motive intemeiate sa arda biblioteca sau sa puna mana pe manunscrise,exact ca in zilele noastre - cine detine informatia, detine puterea. O parte din cartile si manunscrisele ramase au fost duse la Roma, ulterior Vatican unde se afla si astazi, dar tinute departe de ochiul publicului.

Credeti ca e posibil ca Biblioteca din Alexnadria sau de ce nu Vaticanul sa fi asuns o istorie uluitoare ce s-a pierdut sau inca se pastreaza secreta? Ma refer in special la intalnirile cu extraterestrii, Atlantida.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fecior, tu poti sa crezi ce vrei, conspiratiile cu vaticanul sunt la moda si toata lumea are impresia ca saracii sunt ceva organizatie super puternica.

Din pacate nu-s iar motivele pentru care accesul in arhive se obtine greu (pentru ca se permite accesul pentru cercetatori si istorici) este pentru ca asa cum ai mentionat si tu contine obiecte unice de o valoare inestimabila. Avand in vedere cate opere sunt distruse anual in muzee din neatentie ar fi inconstient din partea lor sa le expuna.

Conspiratiile suna bine dar se rezuma la un concept simplu, un secret nu mai e secret ca implica mai mult de o persoana, crezi ca e probabil sa ai mii se oameni la nivel international care stiu ceva si sa nu fi scapat nimic mai ales cand secretul nu aduce nici un beneficiu (gen ca stii unde sunt niste ruine sau ai vazut un unicorn verde).

Ce s-a intamplat cu biblioteca aia a fost tragic si poate intr-adevar ne-a dat in urma dar asta e tot ce e, un eveniment tragic.

| a răspuns:

Un secret care îl știu mai mult de 2 persoane, nu mai este secret.
Legende despre locuri sacre care păstrează secrete, fac pe oameni să viseze. Așa te fac și pe dta.
Când erai mic, porneai cu Făt Frumos să cauți comoara fermecată din pădurea adormită, unii au plecat pe bune prin antichitate să găsească lâna de aur, alții mai caută corabia lui Noe pe Muntele Ararat, iar dta crezi că la Vatican se ascund cărți pline de comori și povești cu extratereștrii, care sunt ei înșiși o poveste.
Dacă vei deveni cercetător în istorie, care este și ea o poveste, vei putea cere permisiunea să citești acele cărți în Biblioteca Vaticanului. Iar după ce le citești o să afli ce conțin. Niște povești.

| a răspuns:

Probabil acolo scria cum s-au imperecheat ingerii cu femeile inainte de potopul din 2370 ien. Biblia nu a putut fi distrusa.

Facerea 6:1-4:"1. Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice,
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!"
4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime."

Ti-ai gasit sa-i intrebi pe atei care habar nu au de nimic important.