| ErrorFound a întrebat:

Stiti site-urile FaraSectrete.ro si Secretele lui Lovendal? Sunt de incredere sau sunt doar niste site-uri cu povesti?

13 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Mie nu-mi inspira incredere, par a fi site-uri create de amatori cu articole vazute pe net (site-uri ce tind spre teoria conspiratiei)

| RAY a răspuns:

Omul sufera de paranoia, articole mincinoase

| Anonim a răspuns (pentru RAY):

Poate,chiar de schizofrenie in cel mai grav cazlaughing

| relian a răspuns:

Lovendal ala daca nu spui ca el esti prost. Daca nul lingusesti esti o paria si asa mai departe.El vede in orice o conspiratie, in orice I se pare ca exista stiu si eu ceva cineva.De ce ala se imbraca asa, de ce se poarta asa si etc.Este un tip care si-a facut un site sa scoata bani, adica munca lui asta este sa spuna povesti si sa gfaca bani usor.In rest este un fanatic religios sau pe aproape si are ura pe cei care au sau care mostenesc ceva.Cea mai mare ura o are pe americani ca de ce aia au si-o duc mai bine.Ca is hoti cas nu stiu cum. Orice ocazie are asta face da in americani nu conteaza ce fac aia. Daca aia muncesc si fac ceva cinstit n-are importanta tot escroci sint.Asa gindeste el.Na ca i-am facut si eu reclama lui la sitele lui. Daca cumva sinsisti in ceva ce tu crezi si scrii la el te va bloca.Doar el are dreptukl sa te jigneasca, pentru ca se baga in comentarii. Daca tu comentezi ceva la un subiect postat de el si lui nu-i convine ce ai spus te face prost, dobitoc asa pe fata. Daca il intrebi de ce face asta spune ca nu-i plac prostii si ca e sitele lui si face ce doreste acolo. Daca si tu incerci sa jignesti pe careva si nu esti lingual lui ala esti gata blocat. Daca un lingau de-al lui te jigneste nici nu-i pasa, ba dimpotriva il atita si mai rau spre tine.Cam asta e Lovendal.net.Despere sitele alantu nu stiu nimic.

| ErrorFound explică (pentru relian):

Ma rog...nu voiam sa stiu despre Lovendal ci despre informatia postata pe acel site. Ese o sursa de incredere, sau nu.
Totusi, apropo de conspiratie si americani. Uite o chestie(logica dupa mine):
americanii au si dezvolta in continuare o tehnologie militara mult mai avansata decat toate celelalte state la un loc. Area 51 este ingropata sub 3km de Pamant, in mijlocul pustiului. Daca nu ma crezi, du-te pe Google Maps si apoi la cativa KM Vest de un satuc din mijlocul Arizonei.
Ai si motive sa crezi ca ei dezvolta anumite chestii pe care ei nu vor ca noi sa le stim. Tot ei au NASA, care cerceteaza incontinuu spatiul. Tot ei au luat cercetarile Nazistilor.....lista continua. Omul acela, daca a devenit prea sceptic, este problema lui.

| relian a răspuns (pentru ErrorFound):

Daca un site este cum am aratat tu ce crezi ca informatia de acolo este de incredere? Lovendal este singur si isi cauta subiectele de pe alte siteuri, deci nu studiaza el nu cerceteaza el nimic.Ca urmare sursele de unde preia acele subiecte sint cum sint.Acum referitor la ce tu spui de nu stiu ce zone pai ce vrei sa se spuna? Aia normal este o baza militara si in orice tara nu cred ca se arata ce se face la o baza militara. Pina sin Romania unde vorba aia sintem vai de noi nu ai voie sa te apropi de o baza militara normal, logic ia-o cum doresti.Insa oamenii sau invatat ca asa trebuie sa vada ei tot, sa stie tot si asa mai departe.Mai ales in America unde vorba aia libertatea cuvintului si asa mai departe sint litera de lege.Insa nu tot ce zboara se si maninca.Cam asa vad eu treburile.Normal ca tii secret daca lucrezi la stiu si eu un lucru, o arma si asa mai departe. Pina si fabricantii de masini tin secret pina fac public ceea ce fac.Dar in cazul bazelor militare ce vreti sa va arate aia tot ce fac, sa isi faca public orarul ora de ora sau ce? Sa fim seriosi.

| ErrorFound explică (pentru relian):

Daca se poate...

| Anonim a răspuns (pentru relian):

Eu practic, i-as recomada domnului Lovedal sa mearga la psiholog, deoarece e paranoic.

| Lizzu a răspuns:

Eu il stiu doar pe cel al lui Lovendal.
Intram intr-un timp pe el si intru de cate ori vreau sa vad ceva nou.
Unele teorii mi se par plauzibile si posibile, dar altele sunt putin exagerate.

Am auzit mai multe critici la adresa site-ului, dar mie una nu-mi pasa. Il urmaresc in continuare happy

| Anonim a răspuns (pentru Lizzu):

Da,dar multe articole sunt absolut irealiste, si eu ma mai uitam dar acum rareori intru

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca sunt irealiste, Seby. Unele sunt doar parerea lui, neemise de vreun cercetator sau om de stiinta.
Eu sunt curioasa din fire si imi place sa citesc astfel de teorii si sa le filtrez cu mintea mea happy

| suffarstar a răspuns:

Are el ce are cu americanii, exagereaza cu unele conspiratii, dar are si lucruri bune.

Răspuns utilizator avertizat