| RAY a întrebat:

Tu de ce nu te sinucizi? Gândește-te bine la răspuns

13 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ptr ca inca ma bucur de chestii in viata, in momentul cand raman fara absolut nimic bun devine viata o suferinta continua si atunci nu mai are sens sa traiesc ca sa ma chinui. Dar asa vrei sa mai traiesti sa te bucuri iar de aia si ailalta.
Asta este raspunsul.

De aia in depresii severe apare suicidul in general, pentru ca boala ia orice bucurie si da o suferinta intensa dar continua, omul nu mai rezista si vrea sa scape de ea, asta este mecanismul.
Fara depresie te bucuri de ceva, nu ajungi in stadiul ala negru total.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Tu treci la făcut copii

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu am vrut niciodata copii, pe langa ca nu suport cand sunt mici si tipa de mi-ar manca sufletul, nu le vad utilitatea ca sa fiu bun doar sa le dau, iar cand nu le-as mai da sa ma faca incapabil ca uite ce au colegii lui, ca le dadeam 10 peste gura de nu se putea.
Eu nu stiu multe, sunt om cu oamenii, cu nesimtitii sunt nesimtit indiferent cine sunt ei.

Iar la batranete sa nu stie cum sa-mi ia casa si ce am. Pai nu-i lua mama dracu`? Nu le-as fi lasat nimic.

| Theo94 a răspuns:

Pentru ca am decat o viata, instinct de autoconservare/supravietuire si nu o duc atat de rau incat sa recurg la asa ceva.

| RAY explică (pentru Theo94):

Dar cat de rău trebuie sa o duci?

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Destul de rau si sa dureze o perioada indelungata in cat sa fac asa ceva. Nu stiu exact si depinde si de om.

| Mosotti a răspuns (pentru Theo94):

E vb ca nu o duc atat de rau asa cum am zis si eu, nu e vb de instinct, ca daca permanent o duci rau si permanent viata e o durere nu te mai intereseaza sa supravietuiesti cu instincul instinctelor.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Mai Ray mai. Păi și cine sa ajute omenirea la mâncatul cartofilor prăjiți și băutul berii? Cum sa mă sinucid și să nu mai plătesc eu abonamentul la Orange, la Netflix, sa nu mai dau și eu un ban pe benzină. Nu e păcat să las toate aceste societăți fără un câștig? Vrei sa moara Mam' Mare, Mamițica? Nu stimabile, eu trebuie să trăiesc 600 de ani ca un veritabil vampir transilvănean ce sunt, că sa îndes cat mai multi bani in taxe și impozite. Pam-pam

| RAY explică (pentru AsgaardSephiroth):

Din păcate cam asta e viața, muncim sa facem banii apoi sa ii cheltuim, macar sa ne bucuram de prezent și de lucrurile simple ale vieții

| StimabiluI a răspuns:

Întrebi la modul general sau pentru tine? Ca să știu ce să zic.

| RAY explică (pentru StimabiluI):

Asta e un fel mișto, lipsa de civilizație, bun simt

| Robertone77 a răspuns:

Pentru că mă salvează instinctul de supraviețuire

| RAY explică (pentru Robertone77):

Foarte bine spus