|

"Un barbat poate iubi 1000 de femei, dar o femeie nu poate iubi decat un singur barbat."- AnonimPareri?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde, iarasi, depinde...
Spre exemplu, din punctul meu de vedere, infidelitatea este o crima, este la fel de rau ca o crima, ceva de neiertat, tradarea suprema. Dar tot eu iubesc animalele si oamenii, cu accent pe animale prima data, caci ele sunt toate nevinovate, pe cand oamenii... cam putini sunt cu suflet bun.
Eu sunt o fire mai ciudata, atat rece cat si calda... nu pot sa iubesc in acel sens in care iubirea e ca o flacara de intensa ce se mistuie la fel de repede. Pot iubi in multe moduri la infinit, dar nu atat de sufocant... Nu cred ca are sens ce am zis, dar nu mai am acum rabdare sa rescriu. *looks away*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e adevarat asa ceva,cand te daruiesti cuiva maxim iubesti doar pe persoana resprctiva, da poti simti atractie fizica sau un fel de iubire =de exemplu pentru fosta iubita inca mai simti ceva, dar in prezent mereu iubesti pe cineva mai mult, aia se numeste iubire adevarata, cand te daruiesti la maxim cuiva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Ooo,ce romantic esti! smug

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Evident ca nu, orice femeie poate iubi mai multi barbati, ca altfel nu s-ar putea recasatorii in veci, nu? ca asta implica intrebarea ta
si e chiar posibil sa iubeasca cu adevarat doi barbati in acelasi timp, ei bine, nimeni nu a contestat in nici un fel filmul asta:
https://www.imdb.com/title/tt0119247/

ce alege fiecare in schimb e treaba lor (femei sau barbati)

chiar ma uit ca, ca sa evite termenul de kurva, in aziua de azi, in America o femeie nu se culca cu doi barbati in acelasit timp, ci cu unul diferit zilnic si se numeste "serial dating" in loc de kurva, insa la barbati, daca s-ar culca 5 femei in acelasi timp ar fi consierat de "succes"

insa numai la islamisti si la morons, asta... vreau sa spun Mormons se considera corect ca un barbat sa aiba mai multe femei ca sotii, iar cand ajungi la 180 de sotii incepe sa sune a ultima tampenie imbecila (am vazut articol cu un islamist foarte bogat care la 90 de ani a murit si avea 180 de sotii, cred ca sotia 173 isi facea programare ca la "dentist" si daca avea parte odata pe an s-ar putea considera norocoasa)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ideea e ca un bărbat poate iubi pe a doua, a treia etc și sa o iubească la fel pe prima. O femeie nu poate face la fel. O femeie va iubi întotdeauna pe al doilea, al treilea etc mai mult decât pe cel dinainte. Nu alege sa treacă la o alta iubire dacă nu este mai puternica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt barbati care nu au avut decat o mare dragoste si alta nu le-a trebuit. Sunt femei pentru care fiecare noua iubire era "adevarata iubire". Cred ca tine de felul de a fi al fiecaruia dintre noi. Poti avea 100 de iubiri dar numai una sa fie dragostea aia mare. Altii/altele nici nu o intalnesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Daca te referi la iubirea erotica, asa si pare, nu este adevarat, si femeile au amanti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Destept e cel/cea care spus-o sub anonimat. Sa fi fost altfel isi lua bataie. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează