| ElKarlos a întrebat:

Vreau si eu va rog sa stiu adevarul, nu ma uit la stiri, nu mai vreau sa fiu manipulat.
Vreau sa stiu adevarul despre coronavirus, sunt foarte multe teorii...
Cat mai stam inchisi? Cat va dura? Ce va urma? Va reveni viata la normal?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si crezi ca stie cineva adevarul si sa dea un raspuns real la intrebarile tale? Toate raspunsurile de pana acum sunt probabilitati, nimeni nu stie exact cum va evolua situatia pandemiei in lume sau in Romania.

| Adry05 a răspuns:

Adevăru e că noi pe TPU deținem secretu național al progresului coronavirus să știm când ne dau drumu din casă și cât durează și ce urmează...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te uiti la stiri dar vrei sa iti iei informatiile de pe forumuri de pe net? Inteligenta alere. Sigur pe TPU toata lumea e informata si cunoaste adevarul absolut.

Nu stie nimeni cat mai stam inchisi, probabil 1-2 luni.
Nu stie nimeni cat va mai dura, cu cat respectam mai mult carantina cu atat va dura mai putin, dar la cata lumea vad pe strada... probabil va dura mai mult.

Va urma o criza economica si o perioada de probabil 1 an in care viata va fi foarte schimbata. Lumea nu se va mai incghesui la concerte, la mall, la restaurant, nu va mai merge in vacante, vor exista reguli de igiena foarte stricte

| ElKarlos explică (pentru suntserios):

Aham,nu vreau sa fiu rautatcios dar ma bucur intr-un fel ca oamenii bogatii ai romaniei, asa zisi ''artisti'' nu vor mai face bani si ma bucur ca nu o sa mai vedem un Velea sau un Carlas dream sa sufere in fata a sute de zombii big grin

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă vrei să știi adevărul întreabă sau ascultă pe cei ce știu.
Mai stăm izolați la domiciliu încă 30 de zile dacă se prelungește starea de urgență iar preșesintele Claus Johannis care știe, a spus ce se va mai prelungi.
Cât va dura? Până numărul îmbolnăvirilor scade foarte mult.
Ce va urma? Va urma o altă viață, fără coronavirus.
Viața va reveni la normal, dar normalul nu va mai fi ceea ce a fost înainte. va fi alt normal.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Adevarul e asta: nu-i la mine.

| Frank51 a răspuns:

Nu mai dureaza mult, in multe tari s-a atins punctul maxim si deja exista regres, cel mult luna iunie. Nu numai ca nu va fi la fel, vom avea de suferit enorm.

| Justme32 a răspuns:

1. Mergi pe stradă și întreabă oamenii și mai bine vorbește cu medicul tău de familie. 3. Nimeni nu este închis. Dacă nu ești în carantină instituționalizată poți merge la cumpărături să plimbi cățelul sau să alergi puţin dar trebuie o declarație pe propria răspundere și buletinul dar n-au voie să se atingă ci doar le arăți dacă îți cere. Foarte bine că ai renunțat la televizor

| ElKarlos explică (pentru Justme32):

Eee doar la magazin si inapoi, pai asta nu e viata, imi este luat dreptul libertatii...dar inteleg situatia, dar daca mai dureaza mult nu mai rezist.

| ioan452 a răspuns:

Iohannis a anunțat ca se prelungește cu încă 30 zile starea de urgenta. Sigur prin luna Iunie o sa înceapă lucrurile la normal. Oricum economia ii distrusă, majoritatea și -au pierdut locurile de munca. O sa fie mai greu. Ii o situație mai dificila dar și oamenii se panicheaza aiurea.