|

Acest PC este compatibil? Il ia varul meu care nu stie multe despre PC-uri si i-am facut eu un wishlist cu ce are el in buget. La atatia bani nu vreau sa fac o prostie asa ca va intreb si pe voi. Este compatibil PC-ul asta : https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2878646/?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Foarte bun, totul este compatibil, nu ar trebui sa existe nici o problema

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt compatibile dar e pacat sa alegi placa aia de baza si acel ssd, ventilatoarele sunt pe 3 pini in loc de 4. Nu ai echilibrat bine componentele, pe unele dai foarte mult (RAM, placa video) iar altele sunt de toata jena (placa de baza, casti, microfon SSD, ventilatoare, boxe). Dar da vor functiona.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ironwin):

(Stiu ca am cam intarziat cu raspunsul dar ma rog)
De ce placa de baza e praf? Ssdu pentru windows il foloseste pe ala care a fost cadou de la pc garage 560 citire / 600 si ceva scriere, ssdul wd green 120gb e pentru jocuri nu pentru windows, si el mi-a spus clar "Vreau ca acest PC sa fie bun minim 5 ani" de aceea alesesem r7 1700 nu i7 7700, si de aia si ramu atat de mult. Despre placa de baza el nu are nici o idee despre ce e ala oc si totusi placa de baza suporta oc deci ce e neinregula? Si despre casti a spus ca o sa foloseasca mai mult boxele ca nu prea ii plac castile in general si microfonul ( a da am uitat sa spun el nu vrea sa se apuce de Youtube ) il foloseste doar pe skype si teamspeak si e foarte ok, iar ventilatoarele sunt destul de puternice si asa, si de aceea am pus un adaptor 4pin molex - 3pin case fan ca sunt pe 3 pin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Link-ul nu mai functioneaza, din memorie parca la placa de baza era vorba de chipset-ul slab, la RAM daca pui astazi 16 GB din cel mai ieftin, sigur o sa fie bun si peste 5 ani ( nu mai tin minte de care aveai tu) iar la ventilatoare monteaza cu 4 pini pe placa de baza, in acest fel o sa isi modifice turatia, mai exact exista ventilatoare de la Arctic care au o mufa cu 4 pini in prelungirea celei normale si in acest fel poti sa legi pana la 3 ventilatoare unul dupa altul pe slotul de CPU si se vor tura toate deodata pe masura ce se incalzeste CPU. Asa obti liniste si durata crescuta in exploatare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează