|

Acesta este un Samsung Galaxy S3, telefonul' surorii mele.

Mi a spus ca i s a inchis deodata, si cand il porneste apare o imagine alba.

Am incercat sa intru in bios u' lui sa i dau reset si nu merge, imi apare doar asta.

http://postimg.org/image/4rqbmapg5/

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta se intampla pentru ca apesi combinatia gresita de butoane si intrii in Download Mode in loc sa accesezi meniul de Recovery.

Mai intai stinge telefonul. Apoi apasa si tine apasat urmatoarele butoane in ordinea pe care o scriu :Volum Sus, Home si Power pana apare pe ecran logo-ul Samsung.Cand apare logo-ul nu mai tine apasat butonul Power dar continua sa tii apasate butoanele Home si Volum Sus pana intrii in meniul de Recovery, in meniu navighezi cu butoanele de volum si selectezi cu butonul Power sau Home. Daca Factory Reset nu functioneaza imi spui si iti scriu pasii sa il resoftezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pai nu merge sa intru in modu' ala, ca apare imaginea alba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sorel_Sorel_1994):

In acest caz :
1.Downloadeaza,dezarhiveaza si instaleaza driverul usb de aici :
http://developer.samsung.com/technical-doc/view.do?v=T000000117#none
click pe SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip (15.3MB)
2.Downloadeaza si dezarhiveaza Odin de aici : http://www.mediafire.com/download/vwuqru9m1jp9wbw/Odin3_v3.09.zip
3.Fa-ti cont aici: http://www.sammobile.com/firmwares/
,logheaza-te si la sectiunea Firmware scrii modelul telefonului(scoate-i bateria si uita-te pe eticheta telefonului sa stii exact ce model este, atentie daca nu intalezi softul pentru alta versiune de exemplu el este i9300 si instalezi softul de la i9300l exista posibilitatea sa nu se mai aprinda deloc telefonul,, hard brick'' ), la my model number scrii modelul i9300 de exemplu daca e standard si click pe lupa pentru a cauta, apoi iti apare o lista cu softurile disponibile si in dreptul lor versiunile de android, tara nu conteaza dar e de preferat sa alegi o tara mai apropiata de noi pentru a fi ok semnalul.
Click pe firmwareul pe care il vrei, apoi Regular Download si Download (o sa dureze o perioada dar de aici am luat mereu firmwareuri si nu am avut probleme).

Acum tine apasat Volum Jos +Home +Power, apare imaginea pe care ai postat-o, apasa Volum Sus si o sa apara un Android mare si sub el Downloading.
Deschide Odin3 v3.09.exe folosind click dreapta -Run as administrator si conecteaza telefonul prin usb la calculator/laptop, daca driverul a fost instalat cum trebuie si totul este ok in Odin sus in stanga dreptunghiul de sub ID:COM trebuie sa fie albastru deschis daca nu uite aici care e problema si cum o rezolvi : https://www.youtube.com/watch?v=6bXNlFr_A9k
, daca totul e ok tot ce ramane de facut este sa dezarhivezi firmwareul downloadat, sa dai click pe butonul AP si sa adaugi firmwareul si sa te asiguri ca Re-Partition nu este bifat si START. Cand se va termina instalarea va aparea un Patrat verde cu textul Pass. si asta a fost, telefonul va reporni cu noul soft.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează