| TamplaruAnisoara a întrebat:

Acum când m-am conectat la Internet am primit un mesaj pe care nu l-am găsit la mesagerie, pictograma lui a apărut pe ecran sus, arata ca un plic poștal închis si in coltul din dreapta jos are un cerc mic.Ce sa fac ca sa il înlătur? Stiu ca este virusat si nu vreau ca daca il ațing sa se dechida si sa mai adaug si alti viruși pe lângă cei care sunt deja.

Răspuns Câştigător
| Anamaria25278 a răspuns:

Foloseste un antivirus daca deja este infectat, iar daca nu eu zic sa il ignori sau sa cauti pe Youtube oamenii cu aceeasi problema

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca stii ca ai virusi, de ce nu scapi de ele?
https://www.eset.com/us/home/online-scanner

Plicul acela probabil indica un mesaj venit de undeva. Nu se stie ce contine, dar tu nici felul aparatului si al aplicatiei nu ai dat.

| TamplaruAnisoara explică (pentru Bula):

Acum când m-am conectat din nou la Internet si am glisat pe ecran in jos plicul acela s-a transformat intr-o fereastra in care scria:mesaj de configurare ai 2 mesaje noi necitite".Nu ma pricep la telefoanele mobile sa le scanez.Habar nu am unde este antivirusul desi in contract e menționat ca Sistemul Android este dotat cu antivirus.Eu nu stiu daca exista viruși s-au nu pe mobil, dar foarte greu navighez pe Internet.Nu am nici semnal bun in rețea.

| Bula a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

In acest caz apeleaza la un cunoscator!
Adolescentii sunt priceputi in problemele cu telefoane...winking

| cfrtobias a răspuns:

Poti da poza? da sterge cu antivirus sau nu ai