| adyzone a întrebat:

Acum cateva zile a inceput sa faca figuri laptopul, ba se incarca ba nu, miscam putin de el isi revenea si tot asa, iar dupa o zi nu s-a mai incarcat deloc. L-a luat tata sa-l duca la service, crezand ca e din mufa de pe placa de baza, insa de curios a incercat cu incarcatorul lui universal si a mers. Mi-a facut rost de un alt incarcator si mi l-a adus acasa. Dupa vreo 10 min am constat ca incepe sa mi faca iar figuri. Daca il miscam nu se mai incarca, daca roteam iar mufa se incarca. M.am gandit ca e de la mufa din laptop insa am incercat sa scot si bateria si surpriza dupa 8 ore de mers non-stop, timp in care l-am miscat, am sucit de mufa si toate cele, inca nu s-a stins. Mentionez ca bateria inca tine 3 ore, dupa ce nu a mai incarcat acum trei zile am sta laptopul aprins timpul mentionat mai sus. Intrebarea ea e urmatoarea. De ce face figuri cand e pe bateria\ si cand o scot nu? de ce s-a ars celalalt si daca e posibil sa il ard si pe asta. Daca ajuta cu cv am un Asus si noul incarcator e Hp dar are acelasi amperaj. Multumesc!

3 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

Buna! Eu am avut aceeasi problema, am un laptop HP si, cei de la service mi-au spus ca am supraintins incarcatorul si presiunea pusa si pe mufa a stricat si bateria, si acum dupa ce i-am luat alta baterie, inca mai misca incarcatorul in mufa, nu mai sta la fel de fix ca la inceput. Eu zic sa te duci la service si o sa aflii sigur din ce motiv face asa.

| SkyPilot a răspuns:

Bateria poate avea un scurt in interiorul ei.

| programator010experimentat a răspuns:

Bateria este stricata.
Daca e laptopul vechi, incearca sa iei o baterie noua si intretine-o! ( nu sta cu el la incarcat si incarca-l cand ajunge la 30-40 %, nu de alta, dar daca ai update de windows si ai pana de curent si ai 10% baterie, e nasol, poti strica fisierele windows-ului)