|

AJUTOR! Am sters din greseala folderul download iar in timp ce era in recycle bin am dat click dreapta pe el si nu stiu ce am facut ca toate programele instalate imi arata ca iconita de la programul paint! Din greseala am sters folderul download din recycle bin. va rog ajutati-ma!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O solutie e reinstalarea windows-ului si in felul asta se vor repara toate erorile care mai sunt.

O alta solutie e http://www.sevenforums.com/......store.html

Pentru windows 7, dar cred ca merge si pentru 8, 10 se descarca de pe pagina de sus arhiva "all_default_file_extentions.zip", de acolo de unde scrie cu albastru "Default Windows 7 File Extension Types:" si mai jos e un buton download scris cu alb pe albastru.

In arhiva asta sunt fisierele de tip reg, pentru fiecare tip de fisier. Se dezarhiveaza intr-un dosar continutul arhivei si pe fiecare fisier de tip reg (in special pentru tipurile de fisiere acelea care nu merg bine, se da click dreapta si se alege "Merge" si se da OK ca sa intre in registri si in felul asta windows-ul sa stie cu ce program deschide tipul respectiv de fisier.

In arhiva sunt 116 fisiere de tip reg. Se folosesc toate sau numai acelea pentru care nu merge bine deschiderea fisierelor.

Ceea ce a fost sters din Recycle bin, se poate recupera (nu chiar tot, de obicei numai o parte) cu programe de recuperare fisiere cum e recuva http://www.ccleaner.com/recuva

1 răspuns:
| a răspuns:

Descarcati racuva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează