|

Ajutor! Ieri nu mai mergea netu am wireless, asa ca am intrat pe net am scris ip 193.168.0.1 care scria pe cutia de la tenda, mi-a aparut "conectat", m-am uitat prin setari si am dat la wireless repeat si din greseala nu stiu ce am apasat si mi-a aparut toate retele wireless din zona! Si fara sa imi dau seama am apasat pe wireless lu vecina si sa incarcat ceva si acum nu mai pot accesa ip de mai sus, dar pot intra pe ip lu vrcina si ma da la configurarea wirelles tp-link care are vecina (eu am tenda) si acum am acelasi ip ca ea, am incercat sa schimb si am facut mai rau am schimbat ip si acum nici ip ei nici a mru nu ma pot conecta si nu ne mai putem conecta la nico una din retele wireless! Daca bag cablu in pc qm net! Daca il bag in router, si dau pe telefon conectarr, sta si cauta ip si lq mine si la vecina, si stam mult si bine si tot nu sr conecteaza! Ce fac cum rezolv? Va rog ajutor

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru resetarea routerului trebuie sa fie un buton pe router care se apasa sau se tine apasat cateva secunde - trebuie citit manualul routerului - manualul se poate cauta pe google dupa modelul routerului.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand esti bazauc asa patesti...
Reseteaza routeru, sau nici asta nu stii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

Sincer, nu! Nu ma pricep la astea! Ma poti explica? Dau Funda!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cujba_Florin_1983):

Pai de ce sa te pricepi, stati si o frecati pe Facebook si cu jocuri in loc sa puneti mana sa cititi. Si tot eu sunt ala narod si rau! Chestii elementare!

Manualul ala de la router l-ai citit? Nu, ca e greu! Vezi ca ai un buton in spate de reset! Il tii apasat 20 de secunde!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează