|

Ajutor! Mi-a intrat pe telefon Samsung acum o chestie cum ca "CAMERA EXECUTORILOR JUDECATORESTI DE LANGA CURTEA"...ma baga la taxa 300 de lei, nu pot sa sting telefonul,nu pot sa inchid. Mi-au scris locatia,un id de mes. Nu am primit nici un mail ca am verificat pe pc. ESTE TELEFONUL HACKUIT SAU ESTE ADEVARAT? ma baga la paysafe card si ma invata cum fac rost de unul. FACE LEGEA ASA, fortare online?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu - e virus.

Scoate-i bateria şi feporneşte-l în service mode şi alegi reset to factory.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Virusul "Politia Romana", versiunea pentru telefon...

Inainte de a-l repara, depune o plangere chiar la politie, sa se ia masurile necesare impotriva escrocilor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Asa ar trebui da, dar nu ma mai deranjez eu, am rezolvat. Am rezolvat, i-am dat reset repede, in 14 sec i-am dat stergere totala. Mi-a sterg poze tot, dar nu mai este nici o problema acum. Sper ca era un virus,nu mi-a venit nimic acasa ca factura, ca instiintare, sigur era virus. Este posibil sa-l fi luat: Eram pe un site si m-a bagat repede pe altceva ca trebuie sa iau o aplicatie si din greseala am dat pe el, si s-a si descarcat imedita t, s-a instalat tot asa sigura. am zis ca o sterg mai tarziu, iar in vreo 3-4 ore telefonul era hackuit. MULTUMESC. Totul foarte bine aranjat ca sa te sperie, orasul natal, locatia gps, totul cu art. ...Adevarul era ca puneau cat mai multe acuzari acolo, ca sa fii tu sigur ca poate esti acuzat de asa ceva. MULTUMESC si iti urez sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am rezolvat, i-am dat reset repede, in 14 sec i-am dat stergere totala. Mi-a sterg poze tot, dar nu mai este nici o problema acum. Sper ca era un virus,nu mi-a venit nimic acasa ca factura, ca instiintare, sigur era virus. Este posibil sa-l fi luat: Eram pe un site si m-a bagat repede pe altceva ca trebuie sa iau o aplicatie si din greseala am dat pe el, si s-a si descarcat imedita t, s-a instalat tot asa sigura. am zis ca o sterg mai tarziu, iar in vreo 3-4 ore telefonul era hackuit. MULTUMESC. Totul foarte bine aranjat ca sa te sperie, orasul natal, locatia gps, totul cu art. ...Adevarul era ca puneau cat mai multe acuzari acolo, ca sa fii tu sigur ca poate esti acuzat de asa ceva. MULTUMESC mult si va urez sanatate si "la cat mai bune"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este adevarat. Este un virus vechi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Adiav):

Sunt curios de unde l-a luat. Asta ca sa stau din scurt si cand vine vorba de Android.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Da este SAMSUNG J6. asa ar trebui da, dar nu ma mai deranjez eu, am rezolvat. Am rezolvat, i-am dat reset repede, in 14 sec i-am dat stergere totala. Mi-a sterg poze tot, dar nu mai este nici o problema acum. Sper ca era un virus,nu mi-a venit nimic acasa ca factura, ca instiintare, sigur era virus. Este posibil sa-l fi luat: Eram pe un site si m-a bagat repede pe altceva ca trebuie sa iau o aplicatie si din greseala am dat pe el, si s-a si descarcat imedita t, s-a instalat tot asa sigura. am zis ca o sterg mai tarziu, iar in vreo 3-4 ore telefonul era hackuit. MULTUMESC. Totul foarte bine aranjat ca sa te sperie, orasul natal, locatia gps, totul cu art. ...Adevarul era ca puneau cat mai multe acuzari acolo, ca sa fii tu sigur ca poate esti acuzat de asa ceva. MULTUMESC si iti urez sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează