| ingeras14 a întrebat:

Ajutor! Nu mai pot intra pe messsad, vb cu cineva si dintr`o data so blocatstraight face, am vrut sa intru din nou si nu nu mi`o dat voiecrying. Ce pot sa fac sa mearga va roggggg [-o< puppy dog eyes sad?

Răspuns Câştigător
| Domexd a răspuns:

Daca ti-a scris your accunt has been blocked sau ceva de genul inseamna ca ai pierdut id-ul. Daca scrie ceva de another user, another pc inseamna ca ti-a intrat cineva pe id. Ce-ti spune tie cand nu te lasa? Ce ti-a spus cand ai iesit dintr-o data? E posibil doar sa cada conexiunea la messenger si sa revina. Mie asa mi s-a intamplat.

19 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Rescrie id`ul si parola... daca nu merge, reinstaleaza messengerul... pana il reinstalezi, ca sa nu pierzi nici conversatia cu "cineva", poti intra pe www.meebo.com si sa te loghezi de acolo unde scrie "yahoo". Bafta!

| Puiutz a răspuns:

Si eu am mai patit asasad. sper ca nu ti-a spart careva parolastraight face.
Eventual reinstaleaza mess`ul din nou.

Sper sa meargahappy
>big grin

| NimeniAlta a răspuns:

Intra pe www.meebo.com

| snepy a răspuns:

Asteapta, eventul dai sa recuperezi parola

| Criiss16 a răspuns:

Buna.Si mie mi se mai intampla sa mi se blocheze, dar stau pana se deblocheaza. Daca nu te mai lasa sa intri pe mess, da-i restart.Si daca nici dupa restart nu merge, fa cum ti-a spus @Lavinius.Reinstaleaza messul.happySper ca te-am ajutat cu cv.tongue

Succes!:*

| und3ad a răspuns:

N`ai ce. face... dureaza cateva saptamani. yahoo a fost hackerit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog ziceti-mi si mie ce sa fac ca am iesit putin de pe mes si can intru nu imi apare nimic ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am mai intrat pe mess de vreo 5 luni iar acum zice ca am grasit parola sau id-ul problema e ca id-ul la-am facut de vreo 5 ani si nu am mai stiu ce am trecut acolo.........hellp please

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s `a mai intamplat asa. si.cryingcrying am astepatat chiar 2 3 saptamana... acum iar a inceput iar... dar la mine imi apare acolo capu ala care sta muuultt si la sfarsit imi da o eroare cu un nr d ex 3987597654 sau "we were not able to sign in to yahoo!"crying(crying( iar trebuie s ast 2 saptamanacrying((? ingerash14 tu esti la aitel?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pot intra pe messenger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai vreun virus sau tia schimbat parola cineva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am intrat pe google pe meebo ca numi mergea yahoo ...alcv numai am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla chiar acum asa ceva.nu merge nici un id.doar a lui fratemiu.in rest nimic.am incercat sa intru si pe id-urile prietenelor.nimic.ma puteti ajuta?/plzz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

B

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot instala din nou messul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e o problema mult mai mare zice ca idul este gresit si pe meebo si email si yahoo si toate! AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORcrying(

| ingeras14 explică:

Pai scrie 'Please click "Try Again" to be re-enter your ID and password. If you have forgotten your ID or password, click "Sign-In Problems"' am dat de vreo 5 ori try again si nu merge scrie acelasi lucru, am dat si sign-in problems si nu mergecrying

| ingeras14 explică:

Ms mult la toti:*....Acum merge, o trebuit doar sa asteptsadwinking

Răspuns utilizator avertizat