Daca ti-a scris your accunt has been blocked sau ceva de genul inseamna ca ai pierdut id-ul. Daca scrie ceva de another user, another pc inseamna ca ti-a intrat cineva pe id. Ce-ti spune tie cand nu te lasa? Ce ti-a spus cand ai iesit dintr-o data? E posibil doar sa cada conexiunea la messenger si sa revina. Mie asa mi s-a intamplat.
Si eu am mai patit asa
. sper ca nu ti-a spart careva parola
.
Eventual reinstaleaza mess`ul din nou.
Sper sa mearga![]()
>
Rescrie id`ul si parola... daca nu merge, reinstaleaza messengerul... pana il reinstalezi, ca sa nu pierzi nici conversatia cu "cineva", poti intra pe www.meebo.com si sa te loghezi de acolo unde scrie "yahoo". Bafta!
Buna.Si mie mi se mai intampla sa mi se blocheze, dar stau pana se deblocheaza. Daca nu te mai lasa sa intri pe mess, da-i restart.Si daca nici dupa restart nu merge, fa cum ti-a spus @Lavinius.Reinstaleaza messul.
Sper ca te-am ajutat cu cv.![]()
Succes!:*
Pai scrie 'Please click "Try Again" to be re-enter your ID and password. If you have forgotten your ID or password, click "Sign-In Problems"' am dat de vreo 5 ori try again si nu merge scrie acelasi lucru, am dat si sign-in problems si nu merge
Si mie mi s `a mai intamplat asa. si.![]()
am astepatat chiar 2 3 saptamana... acum iar a inceput iar... dar la mine imi apare acolo capu ala care sta muuultt si la sfarsit imi da o eroare cu un nr d ex 3987597654 sau "we were not able to sign in to yahoo!"
(
( iar trebuie s ast 2 saptamana
((? ingerash14 tu esti la aitel?
angel6lust întreabă: