|

Ajutor TPU! filmele de pe net mi se vad in reluare, imaginea se misca greoi, dar sunetul e ok la fel si subtitrarea. sa vedeti ce sa intampla: dau play la film apoi ii dau pauza. si imaginea inca se mai misca, chiar daca am apasat pauza. ce sa fac? e de vina reteaua de net sau calculatorul? metionez computer: AMD Athlon (t m) XP 1800+ 1. 50 GHz si 1. 25 GB RAM. AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR! AJUTOR!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Baliverne! Ca sa elimini reteaua de net, poti sa faci un test de viteza aici: www.speedtest.net dar eu sunt 99% sigur ca pe un procesor de 1. 5 GHz vei avea probleme cu filmele online indiferent ce conexiune ai avea. Daca testul iti arata la ping o valoare mai mica de 3-400ms, si o viteza de download mai MARE decat 1. 5 Mbps, ar trebui sa poti sa vezi absolut orice film (exceptand HD). Oricum, daca ar fi problema de conexiune, nu s-ar sacada asa cum explici tu (cu probleme atunci cand il pui pe pauza), ci ar face foarte des buffering.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

E vina la amandoua.
Rezolvare:du-te frumusel si schimba reteaua de internet cu una mai performanta, nu cu de aia cu fir de la vecina si dupa o sa vezi ce vrei tu pe Vplay

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Calculatorul e de vina. Mai exact procesorul, care din pacate nu tine pasul sa iti afiseze in timp util toate cadrele din acele filme (cele de pe net sunt in format Flash, si au nevoie de si mai multe resurse). In Full Screen ar trebui sa se miste mai greu decat cu fereastra mica. Oricum, singura solutie ar fi un upgrade. Poti sa gasesti procesoare mai bune ieftine second-hand, dar probabil ca va trebui sa schimbi in cel mai rau caz 3 componente: procesorul+placa de baza+memoria. Restul calculatorului iti poate ramane la fel: carcasa, sursa, harddisk, CD/DVD, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 1PtToti):

Dar eu am aquzit ca exista un accelerator de viteza sa ti se vada mai bine.Stie cineva cum se numeste si cum se foloseste?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează