| Cristinna31 a întrebat:

Am achiziționat recent un ventilator din acela cu picior. Aș vrea să știu dacă e indicat să-l las peste noapte în camera mea să funcționeze sau măcar 3-4 ore în continuu, căci nu am aer condiționat și nu prea pot dormi noaptea din cauza căldurii. Câte ore e indicat să-l las să funcționeze incontinuu?

Răspuns Câştigător
| ValentinGabi a răspuns:

Păi dacă îl setezi corect el merge o perioadă apoi se oprește peste câteva minute apoi pornește iar si tot așa, nu prea e indicat să-l lași peste noapte dacă nu-l mai verifici din când în când.

3 răspunsuri:
| Algo098 a răspuns:

Eu il las pornit cat e nevoie, chiar si 24 ore din 24. Daca un aparat electric nu se strica lasat sa functioneze o ora in continuu, atunci e clar ca poate sa mearga nonstop, ca nu se supraincalzeste.

| RKBlue a răspuns:

Nu e indicat sa stai prea mult cu aerul conditionat(sau in cazul tau un ventilator) pornit caci iti poate provoca dureri de cap.
Daca il pozitionezi astfel incat sa nu sufle aerul direct inspre tine, nu vei avea probleme.

| Razvan212 a răspuns:

Daca are setari de temporizator il poti seta sa mearga cateva ore. Motorul nu se va supraincalzi caci are un mic ventilator inauntru pentru racire. Nu poate pati nimic daca-l lasi peste noapte.