| lalalalallll a întrebat:

Am auzit că acest cod: test-mode 42 cryptobiologist îți dă 10 flow-uri. Mie mi se umple numai o bucățică din cercul acela (flow) când scriu codul. Eu scriu codul jos la bara de chat, și le scriu pe rând: test-mode 42 *enter* cryptobiologist. De ce nu primesc 10 flow-uri?
P. S : Am level 17.
P. S. S : Cine vrea să mă bage în lista lui să îmi trimită un mesaj privat cu numele lui.

6 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! Le bagi bine. Dacă bagi zilnic codul, maximul de flow este de 70 pe zi(după o perioadă).
Când bagi codul unde te aflii? Pentru că am observat că la magazin, la games sau la Critter Derby nu merge.Doar pe Boardwalk, The Pier etc. Dacă nici aşa nu merge, eşti sigur că scrii corect codul? Poate mănânci câte o literă şi de aceea nu merge...

| lalalalallll explică (pentru Rockart):

Eu scriu codurile la mine acasă. Poate de aceeea nu merge, și nu mănânc nici o literă.

| Rockart a răspuns (pentru lalalalallll):

Ba în casă trebuie să meargă şi dacă nu mănânci nici o literă înseamnă că e o problemă.La ce oră scrii codurile? Pentru că până la 10 dimineaţa şi de la 21 seara nu mai merg băgate. Dacă ai cont doar de lvl 17, poţi să ţi-l schimbi. Poate am eu unul mai mare de 17, dar trebuie să-i schimb parola şi numele.

| Rockart a răspuns (pentru lalalalallll):

Deci dacă vrei cont spune-mi.happy

| Bitzy a răspuns:

Heii! Si mie mi se intampla asa in trecut...Acum primesc cate 59 de flowwinkingSucces! Ai rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm... ai o problema mai mult ca sigur.
Incearca in fiecare zi sa bagi codul, stiu ca iti da mai multi flow pe zi ce trece.
Ps:Am lista de prieteni full, sorry!