| VSC10 a întrebat:

Am avut un stick USB pe care voiam sa pun muzica. Toate bune si frumoase, chiar am copiat cateva piese si la un moment dat numai am vazut ca nu mai imi apare ca si cum ar fi in port. Am incercat alte porturi de la laptop si nimic. Nici la masina nu a mai mers. Practic s-a ars. Intrebarea mea este ca e vina lui sau pot sa patesc la fel si cu altele din cauza laptopului. Am un laptop de vreo 6 ani si uneori se incalzeste destul de tare. Care ar fi problema, laptopul sau stickul doar a cedat?

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu poti sa-ti dai seama. Cumpara-ti un stick Kingston, SanDisk, DataTraveler sau Adata. Sunt cele mai bune. Daca face la fel inseamna ca este vinovat Laptopul. Daca vrei sa faci ceva bien, du laptopul la un service se verifice tensiunea de iesire a laptopului la USB. Ea trebuie sa fie de 5V.

| Salontanul a răspuns:

Apropo! Cum scoti stick-ul din USB?

| VSC10 explică (pentru Salontanul):

Il scot pur si simplu fara sa mai dau eject, chiar daca asa ar fi normal. Dar atunci nu scosesem stickul, el era bagat si numai am vazut ca nu mai merge.

| Salontanul a răspuns (pentru VSC10):

In timp se strica si nu stii cand cedeaza. Scoaterea lui fara eject este o mare greseala. De aia te-am intrebat pentru ca am banuit ca faci asa. Mai ai o sansa sa-l incerci pe alt computer. Daca nu, asta e!

Răspuns utilizator avertizat