|

Am cumpărat de 3 zile un router Tenda F300 cu 3 antene. Am văzut că la câteva ore se încălzește si il scoteam din priza, apoi il băgam când aveam nevoie. Am citit pe unele site-uri că dacă îl scoți din priza se șterg configurările, ori se arde... Si că trebuie sa il oprești de la buton când se încălzește. Întrebarea mea este... E normal sa se încălzească, cam la 2-3 ore si sa il scot din priza? Si va rog spuneti-mi unde este butonul de oprire, la acest router? Îmi puteți trimite o poza pe privat? Mulțumesc anticipat

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu trebuie nici sa se arda si nici sa-si piarda setarile. Daca ar fi asa, atunci la orice cadere de tensiune setarile ar trebui refacute sau si mai rau, routerul ar trebui inlocuit.
Nu ar trebui sa se incalzeasca peste masura si nici nu ar trebui sa aiba un timp limitat de functionare. Un router bun, poate sa mearga fara intrerupere.
Eu am un router http://goo.gl/pBWcrD care merge fara intrerupere si se incalzeste extrem de putin, deci depinde de model. Un router care se incalzeste mai tare are sanse mai mari sa se strice mai repede.
M-am uitat la
http://www.tendacn.com/ro/product/specification/F3.html
si nu vad sa aiba buton de pornire/oprire.
Pus intr-un loc unde circulatia aerului e buna (adica sa nu fie inchis intr-un dulap, sa nu fie puse obiecte peste el), ar trebui sa mearga fara probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează