|

Am cumparat recent o camera de supraeghere IP WiFi (smartwares).Imi poate spune cineva care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez, pentru a ma conecta la smartphone.Mentionez ca CD-ul de instalare nu are nimic pe el. Am descarcat si aplicatia ELRO INSTALL, si nu reusesc sa ma conecez.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am alt tip de camera dar vad ca aplicatia seamana, deci trebuie sa fii conectat cu telefonul pe reteaua wifi a routerului si sa stii parola, la mine la camera se apasa pe buton timp de 5 secunde si camera intra in starea de setare, mergi in aplicatie pe telefon si apesi pe "Add camera", o sa iti ceara numele si parola retelei wifi si ma rog ce mai e pe acolo gen numele camerei (nu cunosc aplicatia ta) sper sa te descurci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ironwin):

Am sa mai incerc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, si eu am aceeasi camera de 5 luni dar nu am reusit cu nici o aplicatie sa fac sa functioneze, am crezut ca nu merge fara card dar nici cu el. In brosura scrie de aplicatia sw 360 dar nici asta si nici altele. Este a doua, am mai schimbat una la magazin crezand ca este stricata. Voi ati reusit?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează