|

Am cumparat un HDD extern 1TB ca sa il folosesc la televizorul din camion, care este alimentat de la priza (auto) de 12V. Am conectat hard-drive-ul la TV cu un cablu HDMI-USB am pornit un film de pe hard si dupa cateva momente televizorul si hardul a inceput sa se stinga (aparent nu avea primea curentul necesar sa functioneze ambele dispozitive). Are cineva vreo idee ce as putea face?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Verifica daca bricheta de la tir debiteaza o tensiune si un CURENT suficiente pentru TV si HDD. Daca masori curentul cu multimetrul, intotdeauna sa pui si o sarcina inseriata cu multimetrul, un rezistor de 10k, un bec etc, niciodata sa nu masori curentul cu multimetrul direct la bricheta ca ai sa faci scurt si iti sare siguranta. Asta ar putea fi motivul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Arthiom):

TV-ul merge fara probleme. este conceput pentru camioane. Pot sa deschid si fisierele de pe HDD insa, cand pornesc filmul si HDD-ul este solicitat (trebuie sa citeasca acel film) m-i se opreste si se aprinde iar si se opreste si tot asa + habar nu am cu cat solicita mai mult si HDD-ul, nu gasesc nici in manual nici online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Zsolt_Szász_1997):

Cum se numeste hdd-ul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează