| BoGdY1107 a întrebat:

Am cumparat un laptop cu FreeDos, si nu stiu cum sa ii pun windows de pe CD...adica nu stiu tasta pentru boot...

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

La unele Asus merge cu tasta Esc.

| BoGdY1107 explică (pentru Salontanul):

Chiar ala e pentru ca FreeDOS...

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Cel mai comun e F2 sau delete.Se intră în BIOS și din secțiunea boot alegi device-ul de boot 1 pe cd. Apeși F10 pentru a salva setările.
În locul tău aș buta Windoza de pe un stick USB.Procesul de instalare se va reduce și e mai practic.Succes

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si e greu sa dai un search pe google dupa modelul de laptop?

| dannyel86 a răspuns:

Poti incerca tastele F2, F5 sau F8, pentru a activa optiunile de Bootare. Adauga la acestea si varianta Delete, pentru a accesa Bios-ul si a schimba ordinea de bootare. Pe pozitia 1 trebuie sa se afle unitatea optica (CD-ROM, DVD-ROM), apesi F10 sa salvezi modificarile facute si procedezi la instalarea sistemului de operare de pe disc.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Majoritatea(daca nu toate) laptpurile vin cu optiune de boot primary din cd. Deci tu trebuie sa bagi cd-ul boot-abil cu Windows in unitatea optica si apoi sa repornesti laptopul. la repornire, pe ecran negru, iti va afisat jos textul „boot atappi from cd" sau „ press any key from..." si atunci trebuie sa apesi orice tasta. Va incepe boot-area din cd si instalezi. Formatezi partitia cu Free Dos, altfel nu vei putea instala.

| Manea_Razvan_1999_rWCu a răspuns:

Salut, in primul rand trebuie sa ai un cd cu windows, daca il ai este perfect, nu este greu. Intri in bios apasand f12 sau ce iti cere calculatorul tau (de obicei f12 sau f9) acolo vei ave in partea de sus un meniu, cu ajutorul sagetilor te deplasezi pana la boot, iti va apara pe pagina removable device, cobori cu sagetile iar acolo unde este scris hdd drive apesi pe sageata dreapta si comuti pe cd rom drive, apoi te va intreba daca esti de acord sa configurezi computerul asa, ii di yes apoi tot sus apesi pe save changes and restart. Acum cand computerul se va deschide va incepe sa ruleze prima data cd-ul si va incepe instalarea windows-ului. Mult succes!