anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am cumparat un laptop si are windows ubuntu Linux. cand il conectez la TV prin HDMI imagine ramane blocata pe TV gen poza iar pe laptop merge nu se blocheaza. Daca ii schimb windows-ul in 10?

Răspuns Câştigător
| LinxCont a răspuns:

Daca are windows ubuntu Linux, inseamna ca are sistem de operare Linux si nu are windows. E posibil ca in windows sa mearga mai bine intrucat se gasesc drivere pe site-ul producatorului fata de linux unde cu driverele e o problema.
In functie de modelul laptopului, se poate vedea pe site pentru care windows sunt disponibile drivere si se instaleaza acel model de windows. Windows 10 ar fi si el bun. Trebuie dus laptopul la un specialist care stie sa instaleze windows-ul bine.
In general, windows-ul 10 merge bine, dar sunt si cazuri in care merge mai rau si anume atunci cand instaleaza automat drivere nepotrivite.

2 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

N-ai prea nimerit-o! Windowsul este un sistem de operare total diferit de Ubuntu si Linux. Ubuntu si Linux sunt doua sisteme care se aseamana dar sunt facute de firme diferite. Iti recomand sa pui Windows 7 sau 8.1. Windows 10 mai are inca probleme. Poate avea si TV-ul problema daca face la fel si in Windows.

| darrio2007 a răspuns:

Nu exista Windows Ubuntu Linux.