|

Am cumparat un router D-Link dir 600, am urmat pasii pentru a instala routerul, am setat un nume o parola, dar cand a trebuit sa pun contul internetului pentru a face conexiunea internet-router imi spune ca sunt gresite, de ce? si inainte imi mergea fara nici o setare, fara parola doar ca se conectau vecinii si acum am pus parola dar nu vrea sa se conecteze la internet, se aprinde led-ul cu iconita internetului dar nu merge, imi spune ca nu se poate conecta la internet cand deschid un browser crying help! prin cablu LAN imi merge dar wireless nu merge, eu vreau sa ma pot conecta wireless, nu merge, help, ajutor, ce sa ii fac? PPPoE am pus contul parola, dar nu merge imi spune ca nu sunt corecte datele dar pe astea le-am folosit pentru a reseta internetul, de ce nu merge?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Se reseteaza router-ul, se urmaresc pasii din manual, se intra pe acea pagina a router-ului, dar mare atentie fara cablul de internet in router, doar cablul din port 1 in placa de retea a calculatorului! se intra la wireless settings apoi, si se da o parola predefinita, nu lasi sa aleaga el o parola! salvezi setarile, inchizi pagina router-uli, pui cablul de internet in router si incerci apoi conectarea de pe un device wireless! bafta! la resetare se tine 20 secunde apasat butonul de reset, apasat tare cu un obiect ascutit! bafta si La multi ani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RS4):

Imi cere contul internet, il introduc si imi spune ca e incorect, fara cont nu emite semnal internet, dar e corect, mie daca imi spune ca e incorect? ce as ii fac? il dau de pamant pana merge?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La PPOE ai grija sa fie primele doua litere din user litere mici, chiar daca in Windows iti mergea doar cu ele mari (sau invers, nu mai stiu exact). La wireless vezi ce setari ai, ar trebui sa iti mearga daca merge pe cablu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ii clar trebuie sa iti instalezi wirelles la laptop asa am patit si eu dar am avut un cd cu toate draiverele si printre care era si WLAN l-am instalat si a mers sper ca te-am ajutat bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Predator30):

Am driver wlan instalat in laptop, m-am mai conectat la wireless cu laptopul, am incercat si cu telefonul si cu alte dispozitive, nu merge

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RB26DETT):

Atunci suna la ei la romtelecom nu stiu cum ai putea sa remediezi problema doar daca suni la ei ...Si eu am patit tot ca tine si am sunat la ei si asta mi-a zis ca nu mi instalat wlan si l-am instalat si a mers ..Acuma daca la tine nu merge s-ar putea sa fie de la ei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează