anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am cumprat un laptop nou astazi, un Sony cu windows 8. Tipul de la magazin mi-a spus ca s-ar putea sa mearga putin mai incet la inceput, pana se obisnuieste. Acum il incerc pentru prima data si chiar merge mult mult mai incet decat cel vechi, desi se presupune ca este mai bun. E normal asa ceva? Mi se pare cam ciudat.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Sa ai pe el mai mult de 4 gb ram. Win 8 si chair 7 mananca mai mult ram. Probabil ca l-ai luat cu un procesor slab si ala te abureste ca in timp merge mai repede. Doar nu faci rodajul?!? Si win 7 si 8 au un program care cica aranjeaza anumite aplicatii intr-o ordine pentru a fi incarcate mai bine la urmatoarea repornire, dar de la asta pana la a spune ca merge mai repede in timp e o mare minciuna! Dupa ce mai bagi ceva pe el o sa mearga si mai prost. Ori ii mai pui memorie ram, ori du-le laptopul sa se spele cu el pe cap.

| thewildnath a răspuns:

Sincer nu stiu dar s-ar putea sa ai setata optiunea Power Saver si atunci procesorul merge mai incet pentru a economisi energie... poti modifica asta din optiunile legate de baterie...