|

Am dat calculatorul la cineva pentru ai reface windows-ul (e 7) si la users apare un folder cu o cheita si nu ma lasa sa-l redenumesc.Nu as putea face nimic? Am schimbat si numele calculatorului si numele administratorului dar acel folder nu se redenumseste.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este posibil ca, persoana la care ai dat calculatorul la reparat a facut un loc ascuns pentru a se asigura cu salvari in caz ca ai strica iarasi windows-ul, iar in acel folder sa fie pastrate informatiile necesare.
Totodata, este posibil ca acel folder sa contina in nume vreun caracter interzis de sistemul de fisiere, caz in care windows-ul nu-l poate accesa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A activat bitlocker-ul din windows, sansele sa il mai strici sunt minime.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. E blocat pentru scriere.

2. Nu ai permisiunile necesare pentru a face redenumirea. Trebuie sa preiei proprietatea asupra folderului pentru a-l redenumi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Permisiile de utilizator nu au in vedere ștergerea fișierelor cu priorități de citire/scriere mai mari decât cele ale utilizatorului. In acest moment vorbim de lipsa de permisiuni.
Încearcă sa te conectezi pe contul de Administrator (din safe mode) și sa-l ștergi de acolo. Sau, dacă ai putina experiența, poți realiza acest lucru și de pe desktop-ul tău, din terminal (CMD) executat ca administrator. Vezi tutoriale pe net. Sunt cât vezi cu ochiul.

Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează