| Stephen1902 a întrebat:

Am dat restart la laptop complet (Windows 10), să se șteargă tot dar să rămână Windows-ul și când îl deschid îmi apare :" An operating system wasn't found. Try disconecting any drives that don't contain an operating system.
Press Ctrl + Alt+ Del"
Am apăsat și s-a închis și de fircare dată când apăs tot chestia aia mi-o scrie.
Ce ar trebui să fac?

4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

La pC-uri (laptop-uri) nu se face restart ci instalare si dezinstalare. Puteai, doar, sa faci o curatare dar acum este prea tarziu. La curatare se dezinstaleaza (nu stergere) programele care nu-ti mai trebuiesc si apoi se da cu un program de curatat registrii: http://www.giz.ro/software/aplicatii-de-curatre-registri-3456/
http://www.go4it.ro/......d-9533849/
Dupa care se da cu un antivirus. Doar fisierele tale (poze, muzica, filme, etc) se pot sterge manual. La restul se face dezinstalare. Acum, reinstalare! Stergi partitiile, le rfaci si instalezi iarasi Windowsul.

| dannyel86 a răspuns:

Cum ai facut restartul? Nu e cum crezi tu, ca pe telefon.
Daca ai sters fisiere din Windows sau chiar tot sistemul, acesta trebuie reinstalat de pe un cd / dvd / stick. Apeleaza la o persoana care are cunostinte IT sau la un service, pentru a pune din nou Windows 10 pe laptopul tau.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai din pacate, nu stiu cum ai facut ca s-a sters si Windows-ul...
Trebuie sa faci reinstall, daca nu te pricepi cheama un prieten care se stie.
Bafta!

| LinxCont a răspuns:

Windows-ul 10 are un fel de reset (pe care nu l-am folosit niciodata) care in fapt e o reinstalare a windowsului. E posibil ca aceasta reinstalare sa fi fost oprita din anumite motive in momentul in care windows-ul vechi a fost sters, iar cel nou nu a fost reinstalat. Acum ar merge bine o reinstalare a windows-ului de pe stick sau dvd.