| Mavropol a întrebat:

Am detectat activități suspecte în contul tău Facebook și l-am blocat temporar din motive de securitate.
Probabil contul tău a fost compromis după ce ai introdus parola pe un site web conceput astfel încât să arate ca Facebook. Acest tip de atac este cunoscut drept conținut înșelător. Află mai multe în Centrul nostru de ajutor.
În următorii pași te vom îndruma într-o verificare de securitate, pentru a te ajuta să-ți securizezi contul și a-ți permite să te conectezi din nou.
Ce ma fac?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| KronstadtResurrection a răspuns:

Trebuie sa-ti faci alt cont. Degeaba urmezi pasii, pentru ca nu vei primi vreun raspuns de reactivare a contului. Am patit-o si eu.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Realizeaza acei pasi, ce altceva sa faci? Si ai mai multa grija la cum navighezi pe internet.

| Hexiled a răspuns:

Buna dimineata, trebuie sa urmati pasi pusi la dispozitie de echipa Facebook pentru a va recapata si securiza contul dumneavoastra. Va sugerez ca pe viitor sa aveti grija pe ce site-uri va conectati cu ajutorul contului de Facebook.

| Alexandru400 a răspuns:

Urmaresti pasii indicati, dar ar trebui sa ai si acces la numarul de telefon sau adresa de email cu care a fost creat contul si cu care te conectezi. Eu recomand o adresa de email pentru ca te si notifica atunci cand cineva incearca sau a intrat in contul tau de Facebook si iti mai arata urmatoarele informatii despre acea activitate suspecta (asa imi arata mie in mesajele de avertizare) de pe ce diapozitiv a fost facuta actiunea, ce browser (chrome, mozila, opera, etc) a fost folosit, de unde a foat facuta conectarea (numele orasului sau tara respectiva) si daca este cazul ce aplicatie/joc s-a conectat la contul tau de Facebook, stii, atunci cand te conectezi pe un joc cu Facebook.
In rest nu sunt motive de panica, in primul rand ar fi indicat sa gasesti si o parola mai grea pentru ca la finalul acelor pasi ti se va cere sa resetezi parola si sa activezi cum am eu, daca folosesti telefonul des, cu confirmare prin sms, ti se va trimite un cod de confirmare prin sms pentru fiecare conectare la contul tau, chiar daca toti iti vor sti parola si email-ul, daca nu are acces la telefonul tau si mesajul propriuzis nu va putea sa se conecteze.
Ai grija pe viitor cum navighezi pe internet si mai ales, la aplicatii pe net, jocuri, site-uri, etc, in momentul cand te conectezi sa verifici ce acces are site-ul, aplicatia, etc, inainte de a da pe butonul "permiteti" nu degeaba iti arata acea fereastra.
Multumesc.
Sper ca am putut fi de ajutor in viitor, pentru ca rezolvarea a fost publicata mai sus. Eu am incercat sa te ajut pe viitor.

Cu stima @LeX.

| Mavropol explică:

Degeaba nu merge incerc imi arata contiuna apas si zice nu te-am putut indetifica...

| Sorin_Baiaram_1993 a răspuns:

Vreau să-mi recuperez contul de Facebook