|

Am găsit un laptop cu Linux și mă întrebam dacă pot instala Windows-ul pe el. Este posibil să-i reinstalez sistemul de operare din Linux în Windows?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, poti instala Windows.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sigur ca poti instala windows, astia si-au pastrat ofertele cu Linux chiar daca mai nou o licenta de win10 pro costa 21lei

instalarea sistemului de operare Linux, in windows e insa ceva mai complicata
poti sa instalezi separat (multiboot), dar trebuie sa fii foarte, FOARTE atent la partitionare, dupa care sa modifici grub-ul manual sa nu porneasca default linux ci windows

sau poti sa instalezi chiar in interiorul windows-ului intr-o masina virtuala cu VirtualBox sau VMWare insa va merge mult mai greu (totusi e o emulare)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Desigur că poți. Sistemul de operare (Linux) este preinstalat pe unitatea de stocare. Poți să-l schimbi în orice moment, dar ține cont de un aspect! Este vorba despre compatibilitatea sistemului de operare cu chipset-ul laptopului (arhitectura hardware/ansamblul hardware). Nu poți instala Windows XP/Vista/7 pe un sistem(laptop) de gaming actual (gaming actual însemnând generația a 8-a / a 9-a de procesoare), deoarece nu vor exista drivere în primul rând, în al doilea rând compatibilitatea software va fi coruptă (majoritatea programelor și jocurilor nu pot rula pe asemenea platforme ). Pentru generația aceasta de laptopuri (generația 8-9 de procesoare), recomand să instalezi Windows 10 PRO.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GPA):

Ti-am dat evaluare gresita, imi cer scuze, am schimbat ferestre pana m-am zapacit si era pentru absolut altcineva

CHIAR IMI CER SCUZE!

si nu am cum sa o intorc crying

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

Nu-i bai...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează