|

Am in telefon (Samsung galaxy j5) un card de 8GB si vreau sa il schimb cu unul de 32GB. In cardul vechi am multe poze, filme, etc cum as putea transfera tot ce e in el in cardul nou? Ar fi posibilitatea de a baga in telefon totul dar nu am memorie sau sa bag tot in laptop dar e cam greu. Ceva mai simplu se poate?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare, si eu am j5, (mai bun ca un g3 care l-am avut, parerea mea)in fine, nu conteaza telefonul, ci sistemul de operare, cea mai usoara solutie ( daca zici ca n-ai memorie suficienta), este sa conectezi telul in laptop, si sa dai la sd card, iei pozele, le pui pe dekstop, dupa bagi cardul, si de unde ai luat fisierele din cardul vechi le bagi pe acela nou. asta e cea mai simpla

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu laptop-ul este cel mai simplu sau un card reader.

Bagi card-ul in adaptor, il bagi in laptop si iti salvezi datele cu drag and drop.

La fel si transferul inapoi pe card-ul nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

..sau sa bag tot in laptop dar e cam greu...
mai simplu cum s-a spus deja mai sus, din telefon in laptop, apoi pe alt card, nu este.
Sau altfel, in complet cu telefonul ar trebui sa ai si OTG cablu, conectezi un cardreader microsd la OTG si copii direct din sd1 in sd2 fara laptop.
http://img.td-imgs.com/images/48/23/204823_1312669_KB-204823.jpg

Alta idee este sa transferi tot ce ai undeva in cloud (o copie de rezerva nu strica niciodata) drive.google.com; onedrive.com; mega.nz si apoi poti sa le scoti inapoi pe cardul nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai poti sa cumperi un adaptor in care poti sa bagi cardul sd, apoi adaptorul cu tot cu sd il bagi in calculatorsi de acolo iti iei toate fisierele astel elimini cardul si apoi bagi sd-ul nou in adaptor si muti tot ce e pe laptop in el si gata :-)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează