|

Am nevoie urgent de un raspuns! URGENT!

Cum sa incep... Sper sa ma înțelegeți la ce ma refer. ...Am vrut sa-mi instalez windows 10...anterior am avut windows 7 ultimate...mi-am instalat windows 10 ...Am urmat toți pasii...s-a încărcat....Cu greu...Dar s-a încărcat...Si mi-a aparut o fereastră unde scria "choose your keyboard layout"-din cate stiu eu e vorba de alegerea aspectului tastaturii...bun. după care am vrut sa mi-l aleg...era o listă mare. ....Si nu pot pur si simplu sa aleg nimic ...nu pot sa controlez nimic...Si ramane blocat acolo...mouse-ul nu este stricat ..sau "ped"...cum s-o scrie...va rog ajutati-ma...e urgent...este blocat..in stadiul ala..sau pas..sau ce-o fi..ACORD FUNDA!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dai un restart, orice drivere incompatibile pentru keyboard, sfatul meu treci iar pe windows 7 ca 10 vad ca e culmea, de aia nu recomand upgrade de O.S niciodata ca apar minuni de astea, de ce nu ai cerut sfatul cuiva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o eroare destul de cunoscuta. Poti trece peste ea fie cu o tastatura pe PS2 (asta daca ai pe placa de baza PS2) fie sa refaci instalarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Problema e ca nu pot sa-i dau restart!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cum sa-i dau restart

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează