| CtBogdan a întrebat:

Am o colega de munca care e in varsta si nu stie prea bine sa foloseasca tehnologia. Pasiunea ei e Facebook-ul si isi doreste sa creeze videoclipuri cu un mesaj pentru tarie de caracter si muzica ambientala frumoasa. Isi doreste sa creeze videoclipuri si gift-uri scurte cu muzica pe fundal care sa inspire speranta si tarie de caracter.
Problema e ca ea nu stapaneste prea bine domeniul IT. Nu stie sa foloseasca o aplicatie de editat si nu are pc. Singurul mod prin care poate sa creeze ceva e intermediul telefonului pentru ca nu are pc.
Femeia a tot instalat aplicatii pe telefon si a experimentat cum sa creeze videoclipuri pentru Facebook astfel a descoperit Youtube Premium care necesita plata lunara.

1)Daca face plata abonamentului lunar pentru Youtube Premium poate sa descarce in telefon melodia si videoclipul respectiv de pe Youtube si sa il foloseasca pe Facebook?

2)Mai plateste ceva pe langa abonament?

3)Are posibilitatea sa descarce muzica+videoclip de pe Youtube si sa il urce pe Facebook astfel incat sa nu mai apara link. Adica sa dai click pe link si sa te trimita pe Youtube.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pe Facebook dacă încarci un videoclip cu o melodie protejata de drepturi de autor, Facebook îți dezactivează parțial sau de tot sunetul din videoclip. Însă îl poți reactiva din profilul Facebook, oarecum iei pe raspunderea ta ca ai dreptul sa folosești acea melodia și bla, bla, bla. Fac asta de ani pentru ca tot postez videoclipuri în memoria lui Paul Walker ( actorul) și mereu Facebook mi-a șters videoclipul apoi reactivat eu, iar acum mai nou îți dezactivează sunetul care poate fi și acesta reactivat.

Iar ca răspuns pentru inițiator, prin YouTube premium poți descarca numai videoclipul în format MP4. Dacă dorește în format MP3 atunci aceasta necesita conversie. În fine, sa știi ca videoclipurile de pe YouTube pot fi descărcate și gratis, fără YouTube Premium, dar nu mai are rost sa intru în polemici dacă zici ca dansa nu prea are cunoștințe.

În schimb, pentru editat videoclipuri recomand aplicația VivaVideo sau Viva Video Pro care este cu bani.

Aplicația KineMaster este și ea o aplicație utilă, ușor de utilizat, este Free, dar pentru funcții suplimentare trebuie sa plătești.

În fine. Si aplicațiile acestea, la fel ca YouTube Premium, pot fi descărcate gratis care în magazin play normal costa bani. Pentru ce sa dai bani când poți fi mai deștept decât tehnologia? Youtube premium îți scoate reclame și oferă posibilate pentru download video. Când aplicația Youtube vanced e gratis, e dark mode, îți scoate reclamele și descarci video din alta parte.

Acum fiecare folosește internetul cum dorește.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu.
Intervin legile riguroase ale dreptului de autor!

| CtBogdan explică (pentru anonim_4396):

Youtube Premium iti ofera doar download pentru video sau si pentru audio?

| Anonim a răspuns (pentru CtBogdan):

Am citit și eu aici https://support.google.com/youtube/answer/6308116?hl=ro


Se poate descarca și audio pentru a asculta offline. Zicea un prieten ca numai video se poate descarca. În fine. Vezi link atașat.